چند ساله سردر گمه زندگیم . دست رو هر کاری میزاریم نمیشه . هر چی تلاش میکنیم با همسرم ، عوض جلو رفتن درجا هم نمیزنیم بلکه بدتر میشیم و به عقب بر میگردیم. تازه با کلی زحمت و بعد از 5سال بیکاری همسرم کل سرمایه مون رو گذاشتیم و یه کار شروع کردیم. اما انگار نمی خاد هیچی درست بشه . دیگه کم کم به هیچی اعتقاد ندارم. 5 سال سختی کمه که بازم باید بکشم؟
حاضرم شرایط تورو داشتم و شوهرم همراهم بود توس کارای زندگی
ولی حیییییییف که فقط خانوادش...
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم خیلی دلم گرفته می خواستیم خونه بخریم نشد الانم دیگه با پولی که داریم خونه خوب میدا نمیشه که اجا ...
خونه که بیچاره کرده همه رو ما قبل عید خونه خریدیم متری 3250الان همون خونه شده متری3700 متاسفم که ثبات نداره. خیلی دلم برای مستاجرا میسوزه قیمت خونه بالا بره اجاره ها هم 2 برابر میشه.