2777
2789
عنوان

بیاید یکم درد دل کنیم. دلم یه معجزه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 63 پست
خونه که بیچاره کرده همه رو ما قبل عید خونه خریدیم متری 3250الان همون خونه شده متری3700 متاسفم که ثبا ...

منم دردم از همینه که خونم رو دادم رهن و با پول اون کار راه انداختیم. پول رهن خونم دود شد رفت هوا . با این وضعیت بارداریم شب و روز کارم شده گریه.

دنیای من پسرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز دوره زمونه مرد باید یه حرفه بلد باشه وگرنه سخت میشه زندگی

جز اینکه وارد بازار شن که بحثش جداست

کارمندی هم که فقط پارتی خیلی خیلی بزرگ میخواد

I am a queen because I have a cute mad king
عزیزم مدتهاست همسرم بیکاره . پس اندازی نمونده

عزیزم بیکار چرا آخه یه نیسان بگیره بره کاز کنه ماهی دوملیون تا دوونیم ملیون درمیازه

بگو تنبلی نکنه شوهرت

یعنی کلا بیکاره میشینه تو خونه؟

امروز دوره زمونه مرد باید یه حرفه بلد باشه وگرنه سخت میشه زندگی جز اینکه وارد بازار شن که بحثش جداس ...

همسرم فوق لیسانس داره. اما متاسفانه رشته ای درس خونده که کار براش کمه و یا سرمایه کلان میخاد

دنیای من پسرم 
عزیزم بیکار چرا آخه یه نیسان بگیره بره کاز کنه ماهی دوملیون تا دوونیم ملیون درمیازه بگو تنبلی نکنه ...

از نظر من کار کردن تو اسنپ هم بیکاریه. کاری که اول و اخرش معلوم نیست 

دنیای من پسرم 
همسرم فوق لیسانس داره. اما متاسفانه رشته ای درس خونده که کار براش کمه و یا سرمایه کلان میخاد

عزیزم ببخشیدا

مدرک امروز پول نمیده

امروز درس به شرطی خوبه که به پول ختم شه یعنی یا دکتر شی یا دبیر

داداشم فوق لیسانس دانشگاه تهرانه با معدل ۱۹

ولی شغلش آزاده

از نظر من کار کردن تو اسنپ هم بیکاریه. کاری که اول و اخرش معلوم نیست 

منم با کار ماشین مخالفم گفتم که بره تعویض روغنی یاد بگیره

ولی بهرحال زندکی خرج داره

هرکاری از بیکاری بهتره

عزیزم مدتهاست همسرم بیکاره . پس اندازی نمونده

میدونی فدیمیا میگن اگه یه جایی هر گاری کردی و نگرفت هجرت کن شاید قسمتت چای دیگه باشه.فامیلای ما دوتاشون هرکاری میکردن نمیگرفت آخر یکیشون رفت کرج و اونجا الان کارش گرفته

اون یکی هم رفت رشت یه خونه خوب اطراف با قیمت پایین اجاره کرد و یه بوتیک زد اونم کارش گرفت و راضیه.میدونم سخته ولی تهرانم شهر گرونیه گاهی رفتن به یه شهر کوچیکتر هم هزینه های زندگی رو میاره پایین هم اون شهر به لحاظ شغلی اشباع نشده و بهتر میشه کسب درامد کرد.

میدونی فدیمیا میگن اگه یه جایی هر گاری کردی و نگرفت هجرت کن شاید قسمتت چای دیگه باشه.فامیلای ما دوتا ...

هجرت هم کردم نشد

خونه ی بزرگ و خوبم رو تو یه جای خوب کرج دادم رهن اومدم تهران منزل پدریم

دنیای من پسرم