2777
2789
عنوان

دعا برای قبول شدن تو یه امتحان😑

4817 بازدید | 12 پست

سلام خانوما

لطفا یه دعایی آیه ای اگر میشناسید که واسه قبول شدن تو امتحان و اینا باشه بگید😊

نمیدونم همچین دعایی هست یا نه

امتحان هم واسه مدرسه و دانشگاه نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط واسه مدرسه و دانشگاه بلدم

ولی درکل آیت الکرسی و

لاحول و لا قوت الا به لاه

و اُفَوِضُ و اَمری اِلَی لله 

میدونم تاثیر داره

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
درسشو خوندم دوستان  اطلاعاتم کامله  واسه کاهش استرسم گفتم یکم دیگه هم شروع میشه

ترانه جان 

تو تاپیک فسقل راجع به نامزدتون خوندم .

به این تاپیک سر بزن عزیزم .

با نگاه مثبتت ان شالله معجزه رو میبینین .

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=1890809&slug=هر-کی-حاجت-سخت-داره-بیاد-بریم-گدایی-در-خونه-امام-حسین-با-چله-زیارت-عاشورا-به-طری&postId=66973555

خدایا شکرت 

در مورد درس و امتحان باید مدام بگی 

و قل رب زدنی علما

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .