2777
2789
عنوان

خانوادتون چند نفرست و درامدتون چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 21 پست
دونفر چقدر؟ما حدود ،10 ،9 نفریم با عروس و بچه های خواهرماگه بگم درآمدمون چقدره باورتون نمیشه داریم ا ...

عزیز درامدتون باید از همه اعضا باشه یعنی همتون باید شاغل بشین نمیشه که یه نفر خرج اینهمه جمعیت بده

عزیزم درآمد ماشین سنکین که تانک روغن حمل میکنن چقدره؟سود اصلی جدا از هزینه،البته اگه میدونین

عزیز رفتم اتاق دیدم خوابش برده فردا حتما ازش میپرسم بهت میگم

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز درامدتون باید از همه اعضا باشه یعنی همتون باید شاغل بشین نمیشه که یه نفر خرج اینهمه جمعیت بده

آره دقیقاااااا

ماهم فقط پدرم هست همین

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم

دونفر چقدر؟ما حدود ،10 ،9 نفریم با عروس و بچه های خواهرماگه بگم درآمدمون چقدره باورتون نمیشه داریم ا ...

متغیره

نمیشه ثابت گفت

خوبه

عروس و بچه های خواهر مگه مخارجشون با شماس ؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

متغیره نمیشه ثابت گفت خوبه عروس و بچه های خواهر مگه مخارجشون با شماس ؟

خواهرم اومده چند ساله خونه ما پلاسه😑

بارداری خطرناک داشته ،2 سال بخاطر بارداری،یک سال بخاطر پاش شکسته بود ،بقیشم شوهرش خونه نبود همیشه خونه ما بود

از وقتی عروسی کرده کلا چند ماه هم خونه خودش نبوده

برادرم عقده و سنش کمه و عروسمون هم خیلی وقتا خونه ماست و البته خرج عروسمون بالاست

ماهی 100 ثابت و سالی تقریبا 2 میلیارد جدا درامد داریم، خیلی کم میاریم هنوز!

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم

خواهرم اومده چند ساله خونه ما پلاسه😑بارداری خطرناک داشته ،2 سال بخاطر بارداری،یک سال بخاطر پاش شکست ...

ما کلا دو نفریم

دو تا هاپو و دو تا گربه و چند تا پرنده داریم

خرج بالاس اما میرسونیم

حالا بچه های من نمیتونن برن سرکار ، ولی دیگه برادر و عروستون باید مستقل شن . یا مخارج خواهرتون و بچه هاش دیگه با شوهر خودشه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩