کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی بیا سکه بندازیم ، اگه شیر اومد من مال توام ، اگه خط اومد تو مال منی ! نه دوری که منتظرت باشمو نه نزدیک که به آغوشت کشم.نه از آن منی که قلبم تسکین گیرد و نه از تو بی نصیبم که فراموشت کنم تو در میانه ی همه چیزی.
بیشتر میشه پسر عموم داره طلاق میگیره تو این ی سال 100 تمن ازش گرفته هنوزم میگیره ازش
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
توافقی یه ماه یا کمتر راه میوفته هزینه اشم ۱۰ ۱۵ تومن میگیرن وکلا معمولا
شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی بیا سکه بندازیم ، اگه شیر اومد من مال توام ، اگه خط اومد تو مال منی ! نه دوری که منتظرت باشمو نه نزدیک که به آغوشت کشم.نه از آن منی که قلبم تسکین گیرد و نه از تو بی نصیبم که فراموشت کنم تو در میانه ی همه چیزی.
کدوم پرونده مهریهنفقهحضانت طلاق هر پرونده هزینه اش جداستو میتونی فقط واس طلاق وکیل بگیری توافقی هستی ...
میخوام طلاق بگیرم اما مهریمم میخوام چون دوتا خونه داره و ماشین هم داره .طلا هم داره.اینکه میگم مهریه میخوام در حد ۲۰ تا سکه میخوام بقیشو میبخشم
سه تا بچه دارم یه پسر۱۵ ساله و دو تا دختر۹ ساله و ۱سال و نیمه
عزیزم منم مثل شما ام .خیانت میبینم ولی جرعت و پشتوانه حدا شدن ندارم .خیلی سختمه
وضع مالیش چطوره