2777
2789
عنوان

پروسه ی طلاق چقدر طول میکشه

382 بازدید | 30 پست

هزینه ی وکیل چقدر میشه؟؟

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
دوسال و حدود30تا50میلیون

دوسااااال ؟؟؟؟؟واسه طلاق توافق هم همینجوریه؟؟؟

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم پرونده

مهریه

نفقه

حضانت

طلاق

هر پرونده هزینه اش جداس

تو میتونی فقط واس طلاق وکیل بگیری

توافقی هستی یا دلیل داری ؟

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی بیا سکه بندازیم ، اگه شیر اومد من مال توام ، اگه خط اومد تو مال منی ! ‏نه دوری که منتظرت باشمو نه نزدیک که به آغوشت کشم.نه از آن منی که قلبم تسکین گیرد و نه از تو بی نصیبم که فراموشت کنم تو در میانه ی همه چیزی.

دوسال و حدود30تا50میلیون

بیشتر میشه پسر عموم داره طلاق میگیره تو این ی سال 100 تمن ازش گرفته هنوزم میگیره ازش

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بستگی داره توافقی باشه خیلی کم.کار به اجرا گذاشتن مهریه و عدم تمکین و ...برسه بیشتر

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

3 ماه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

توافقی یه ماه یا کمتر راه میوفته هزینه اشم ۱۰ ۱۵ تومن میگیرن وکلا معمولا

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی بیا سکه بندازیم ، اگه شیر اومد من مال توام ، اگه خط اومد تو مال منی ! ‏نه دوری که منتظرت باشمو نه نزدیک که به آغوشت کشم.نه از آن منی که قلبم تسکین گیرد و نه از تو بی نصیبم که فراموشت کنم تو در میانه ی همه چیزی.

کدوم پرونده مهریهنفقهحضانت طلاق هر پرونده هزینه اش جداستو میتونی فقط واس طلاق وکیل بگیری توافقی هستی ...

میخوام طلاق بگیرم اما مهریمم میخوام چون دوتا خونه داره و ماشین هم داره .طلا هم داره.اینکه میگم مهریه میخوام در حد ۲۰ تا سکه میخوام بقیشو میبخشم

سه تا بچه دارم یه پسر۱۵ ساله و دو تا دختر۹ ساله و ۱سال و نیمه

عزیزم منم مثل شما ام .خیانت میبینم ولی جرعت و پشتوانه حدا شدن ندارم .خیلی سختمه

وضع مالیش چطوره