2777
2789

کفاف میده؟

ما خیلی کم میاریم ،خیلی غصه پول میخورن خانوادم،چون جمعیتمون زیاده

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ نفریم نه کفاف نمیده خیلی چیزا از سفرمون حذف شده فقط زنده ایم زندگی نمیکنیم ،منو همسرم عملا خرجمون در حد ممکن کم شده که بچه ها حداقل ها رو داشته باشن که همونام سخت و گاهی نمیتونیم

۴ نفریم نه کفاف نمیده خیلی چیزا از سفرمون حذف شده فقط زنده ایم زندگی نمیکنیم ،منو همسرم عملا خرجمون ...

جمعیت زیاد خیلی بد و سخته...

کسی هم باور نمیکنه داریم سختی میکشیم

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم

سلامت باشید و دلتون خوش

ممنون عزیزم سلامتی برای شما و خانوادتون انشاالله اما واقعا با این گرونیا دلمون خوش نیست بخدا همین امروز برای خونه نداشتنمون داشتم زار میزدم

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

دو نفریم

هردو شاغل

خدا روشکر خوبه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

دو نفریم هردو شاغل خدا روشکر خوبه

دونفر چقدر؟

ما حدود ،10 ،9 نفریم با عروس و بچه های خواهرم

اگه بگم درآمدمون چقدره باورتون نمیشه داریم اینجوری سخت میگذرونیم