2777
2789

سلام سلام 🥰
قصد داریم به نیت #سلامتی و #حاجتروایی ۳عزیز از جمله
حضرت بقیهالله(عج و علیهالسلام)🌸، رهبر عزیزمون🌸، و خودمون 🌸
هر روز ماه مبارک رمضان به نیابت از ۱۰ شهید، یکی از کارهای زیر هدیه کنیم به حضرت #فاطمهالزهرا (سلام الله علیها)🤲:
۱. ۱ جزء قرآن
۲. ۱۳۵ صلوات (عدد ابجد نام مبارکشون)
۳. سوره فتح
۴. زیارت عاشورا
۵. حدیث کسا
۶. ۱ حزب قران

#شهداعزیز_روزدوم ماه مبارک رمضان😍
۱. سید محمد حجتی،
۲.سید رضا رحمتی،
۳.امیر عباسی،
۴.مصطفی کلهری،
۵.علیرضا عابدی،
۶.مجید پازوکی،
۷.امین ضیایی،
۸. مهدی ثامنی راد،
۹.عباس دوران،
۱۰.حسین بابری

✅️ تعداد شهدا هر روز متفاوته بنابراین شهدا بیشتری واسطه قرار میدیم.

✅️ چندمورد از کارها رو اگر انتخاب کردید، مهم نیست، مهم اینکه با رغبت و حوصله خونده بشه.

✅️ اگر خواستید میتونید، هر روز ی مورد متفاوتی انتخاب کنید (مثلا ی روز صلوات، ی روز قرآن)، مهم اینکه که در روز افراد زیادی از ما، شهدای زیادی شفاعت قرارمیدیم

✅️ در کارها و دعاهای روزانه تنوع زیاده، از سخت تا آسون و یا زمان کمتری دربرمیگیرد، فقط برای اینکه این شهدا توسط ما و برای نیاز ما یاد و مورد توسل قرار گیرند.

🎯 اگر اومدید، سعی کنید هرروز باشید یا نهایت هرچند روزی سری به ما بزنید 🩵

✅️ شهدا اینجا از فرماندهان ناماور تا سربازان کمتر یادشدهای هستند و از طیف شهدای دفاع مقدس، مدافع حرم، امنیت و پلیس تا کودتا دیماه ۱۴۰۴

❤️و درنهایت، ایمان دارم، که آرامش و برکتش خیلی سریعتر وارد جریان زندگی خودمون میشه

دعای روز اول ماه مبارک رمضان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصفهان ۱۲ بهمن رفتم گلستان شهدا اصفهان خاطره بد دارممحجبه هستم من از مذهبی ها خاطره خوب ندارمشهید ...

ممنونم، درهرصورت اینجا تاپیک نظر نیست. و کسی از مذهب صحبت نکرد البته خودت هم شاید مقید باشی باتوجه به صحبتت