پولدارخوشبخت مدیر عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 78 عنوان شوهرم گفت برای خرید عید 15 میلیون بیشتر نمیدم | مشاهده متن کامل بحث + 5048 بازدید | 232 پست یه بچه پنج ساله هم دارم دیشب بهش میگم اخه با 15 میلیون چجوری هم خودم لباس بخرم هم بچه؟ بخدا یه دست لباس بچگونه الان شده دومیلیونحداقل دو دست باید براش بیرونی و خونگی بخرماه لعنت ب این قیمتا خودم فکر نکنم امسال بتونم چیزی بخرم آرزومو گذاشتم روی اسم کاربریم،چهارمین کاربریمه🤫 امروز | 10:49 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پولدارخوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 78 حالا واجبه تو این شرایط لباس عید؟؟؟؟؟ برای خودت نخر بچه هم همون چیزهایی که لازمه بخر. برای خودم نخرم شوهرم بدعادت میشه چشمش عادت میکنه یعنی من لایق یه دست لباس خوبم نیستم تو این زندگی؟ مردارو پرو نکنید خانومای قشنگم❤ آرزومو گذاشتم روی اسم کاربریم،چهارمین کاربریمه🤫
آسرین۶۲ عضویت: 1396/05/13 تعداد پست: 1342 چرا همخجیز رو میذارید واسه شب عید؟من در طی سال چیز قشنگی ببینم پول هم دستم باشه میخرمالان شومیز و شل ... ماهایی که بچه داریم نمیشه.من برای بچه هام لباس خیلییییی زیاد میخرم.اما خب بچه ان میپوشن دلشون میخوهد امتحان کنن کیف کنن.عیدم لذت میبرن که لباس نو بریم بخریم .میگیم بزار بخریم تا خوشحال شن. متولد ۶۲ نیستم.
7melika9 عضویت: 1404/11/22 تعداد پست: 237 وا بگو مردک عرضه نداری تن زنت یه دست لباس نو کنی؟ به خاطر همیناس که میگم یه خانوم باید شاغل باشهاگه بیرون نمیتونه کارکنه وتو خونه خودش بشینه وپول دربیارهتا واسه مصارفشخصیش محتاج جیب مرد جماعت نباشه یه تعلیقی بدبخت
پولدارخوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 78 خونگیا رو از نی نی ریز پوش بخر هم جنسشون خوبه هم قیمتش خیلی پایینه بیرونیا رو هم از نیلا نیکاان بخر ... اناکید هم لباساش خوشگله آرزومو گذاشتم روی اسم کاربریم،چهارمین کاربریمه🤫
nilvana1998 عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 3372 من خریدای خودم با چهار و خورده ای تموم شد سرتا پام خرید کردم دخترمم یه لباس هریدم براش ۶۳۰ فقط کفش م ... بگو ببینم چیا گرفتی مبارک باشه
مادرجانیم عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 28594 لباس بیرون بچه ۲۸۰۰کفش بچه ۱۵۰۰ لباس خونه اش یه دست فقط بگیر ۹۰۰ خب این حدودا ۵۵۰۰شال یه تومن شومیز بگیر ۲۵۰۰ الکی نخوای مانتو ده تومنی بگیری تو این گرما کی مانتو میپوشه شلوار ۳ تومن کفش واجبتر از کیفه بخر ۳ تومن کیف نگیر اگه ضروری نیست
پولدارخوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 78 ماهایی که بچه داریم نمیشه.من برای بچه هام لباس خیلییییی زیاد میخرم.اما خب بچه ان میپوشن دلشون میخوهد ... دقیقا بچه من انقد ذوق میکنه خودمم لذت میبرم لباس نو میخرم براش آرزومو گذاشتم روی اسم کاربریم،چهارمین کاربریمه🤫
باران_حسرتها عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 13256 دقیقا یه دست کت شلوار دیدم راحت پنج تومن میشدلباس راحتی خونگی برای بچم دیدم 800 تومن خب ارزونتر بخر.مدیریت کن پولو.لباس خونگی چرا باید هشتصد باشه من برای دختر یازده سالم گرفتم چهارصد.از جاهای ارزون بگیر.کت شلوار سه تومنی هم هست.شال ارزونترم هست.کفش یه تومنی هم هست. برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
پرتغال_افریقایی عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 5910 عزیزم ناشکری نکن بیامن ببرمت کل سال خودتو بچت لباس بخرم برات باهمین مبلغ وحتی کمترشحتمن شما میخای ب ... وا چه ربطی ب پاساژ و غیر پاساژ داره جنسا قیمتاشون یکیه دیگه از اون حرفا بودا خدایا!چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار
نازلیییییی_۲ عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 17139 طول سال انقدی پول دستمون نیست ک خرید کنیمهمش میره قسط و موادغذایی مثلا یه روسری که میشه خریدیا کیف خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 21390 اناکید هم لباساش خوشگله اره نازدونه هم قشنگه اگه رشت باشی از نیلا نیکان و نازدونه میتونی حضوری بخری قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
یهکنکوری عضویت: 1404/11/25 تعداد پست: 80 کت شلوار دیدم 5 تومن انقد شیک بود قشنگ معلوم بود با کیفیت هم هست نمیدونم خانوما چجور مانتو و شومیزی ... اره واقعا نیساول بروی با خیال راخت هر چی دوست داشتی بخرکم اوردی بهش بگو قطعا میده خب بچشه
پرتغال_افریقایی عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 5910 لباس بیرون بچه ۲۸۰۰کفش بچه ۱۵۰۰ لباس خونه اش یه دست فقط بگیر ۹۰۰ خب این حدودا ۵۵۰۰شال یه تومن شومیز ... کیف ضروری نیست؟ خدایا!چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار
nazhani68 عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 1424 خدایی من اصلا لباس ندارم وگرنه یه جور سر میکردمحتی لباس زیرامم کهنه شدن خب چرا همه رو میزارین دم عید؟؟حداقل لباس راحتی خونه رو،اوایل زمستون بخرین
پولدارخوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 78 وا چه ربطی ب پاساژ و غیر پاساژ داره جنسا قیمتاشون یکیه دیگه از اون حرفا بودا حتی الان انلاین شاپام قیمتاشون با مغازه یکیهمگ میشه با 15 تومن برای کل سال لباس های جورواجور خریذ آرزومو گذاشتم روی اسم کاربریم،چهارمین کاربریمه🤫