2777
2789
عنوان

کی اقدامه برای بارداری ولی هنوز نشده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15075 بازدید | 884 پست
رمان حصار تنهایی من بود خیلی اون ماه منو مشغول کرد و احساساتم رو بهم برگردوند ب شمام پیشنهاد میکنم د ...

ایرانیه ؟ اونوقت صحنه های عشقی داره چه جالب چشم حتما پیداش میکنم میخونم عزیزم راستی اسم دخترتونو چی گذاشتید ؟ البته گویا نگفتید دختره یا پسره 

بخاطر اینکه داد و هوار نکنم خودمو میزدم دیگه تا خالی بشم خدا برای هیچ کس نیاره اون حس و حالو....&nbs ...

بله کاملا درک میکنم 

منم دوماه پیش از شنیدن یه خبری اینجوری شدم جیغ میکشدم و به خدا شکایت میکردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه اگر همون اول اقدام کرده بودیم زود حامله میشدی اگر نمیشدی تا الان درمان شده بودی😞 روحیه میده ا ...

تو اين موردم همدرديم عزيزم

كاش اگه يار نيستن تو اين مورد بار هم نباشن😣

مرا "تـــــــو" راحت جانى❤️

بچه ها من اقدام نیستم ولی ی سوال دارم البته با اجازه استارتر

امروز روز سوم پریودیم هست ولی خونریزیم خیلی کم شده دورم کلا ۷ روزست ممکنه باردار باشم ؟

قبلا دو بار این جوری باردار شدم نمیدونم الآنم ممکنه ب خاطر بارداری قطع شده باشه ؟

میخواستم آز خون بدم ولی امروز جمعه است خیلی استرس دارم 

بگم ک قرص جلوگیریم میخورم

عزیزم یعنی الان که هنوز نشون نداده حامله ام ضررنداره ؟برم یعنی

بعد از پری عکس رنگی رحم رو انجام میدن و نباید قبل عکس رنگی نزدیکی داشته باشی چون به جنین آسیب میزنه.

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
البته واقعن صبوری برای من بشخصه خیلی سخت بود.اما نمیدونم چه حکمتیه که خدا همیشه تو اوج ناامیدی بهم چ ...

عزیزم انشالله نی نی تو سالم بغل کنی

آدرس طب قم رو میدی؟

خدایا منتظر معجزه م ک مامان بشم 😔
تو اين موردم همدرديم عزيزم كاش اگه يار نيستن تو اين مورد بار هم نباشن😣

دقیییییقا بخدا کلافه شدم چند ماه پیش عمم فوت کرد حالم داغوووون مشهد بودن داشتیم میرفتیم وسط راه پری شدم باورت نمیشه تمام راه رو اعصابم بود یه لحظه اشکم بند نمیومد بجای دلداری دادنش بود😞

خدایا شکر🌹
اها برم سرچ کنم ببینم چین  درصمن من تهرانم از کجا میتونم تهیه کنم البته تنها مشکل من ذخیره کم ...

یه سر تا قم برید پیش ایت الله تبریزی. نزدیکین دیگه

باه زنان برا مشکل شماس

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
خانمانظرتون درموردطب اسلامی قم چیه؟

من رفتم پیش شاگرد ایت الله تبریزی بعد از سه ماه باردار شدم که پوچ بود. بعد دیگه ادامه ندادم

ولی بودن کسایی که هم زن هممرد نازا بودن بعد از۳-۴ ماه بچه دار شده بودن

شماهم اگه میری قم برو پیش خود ایت الله تبریزی

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
کپسول رها دارو گیاهیا دارند...به اسمهای دیگه هم ممکنه پیدا کنید باه زنان یا کپسول اثلق اینا همش یکیه ...

چه جوری مصرف میکنید خوب روزی یکی؟؟

خدایا شکرت خدایا ممنونتم که معجزتو نشونم دادی.....برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستین ان شاالله حاجت روا بشین
فکر کنم همه منتظرا مکانیکی انجام میدن اصلا هیچ حس و میل شهوانی توش نیست فقط انجام میدن که روزهای اقد ...

اره همینه واقعا گل گفتی به خدا منم همینحوری شدم فقط برای بچه رابطه داریم همشم تو فکرم امشب اقدام کنیم فردا اقدام کنیم بالش بزارم نزارم پاهام بالا باشه نباشه اصن همه چی یادم رفته دیگه هم من هم شوهرم 

خدایا شکرت خدایا ممنونتم که معجزتو نشونم دادی.....برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستین ان شاالله حاجت روا بشین
عزیزم آزمایش های ایمنی انعقادی رو دادی؟شاید ایمنیتون بالاست اسپرمو میکشه نمیزاره به تخمک برسه 

نه ندادم اره یه نفر دیگم بهم گفت ولی چرا دکترم نگفته بهم پس

سپاس از شما 🌹 ممنونم اين ماه وارد سيكل انتقال دوم شدم دارو استفاده ميكنم تا ببينم خدا برام چى خواس ...

باردار شدی حتما بیا بگو من مطمعنم همه ی ما طعم مادر شدنو میچشیم حالا دیر یازودشو نمیدونم ولی خدا میده من مطمعنم که میده