2777
2789
عنوان

کی اقدامه برای بارداری ولی هنوز نشده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15075 بازدید | 884 پست
سپاس از شما 🌹 ممنونم اين ماه وارد سيكل انتقال دوم شدم دارو استفاده ميكنم تا ببينم خدا برام چى خواس ...

ایشالله که جفتمون مامان میشیم😍

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما چی آزمایش های ایمنی انعقادی رو دادین؟

نمیدونم یبار دکترم ۳۳ ازمایش برام نوشت دیگه نمیدونم چی بودن حتی از لاله گوشم هم خون گرفتن

گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود.‌..الهی شکر
چه ربطی داره  پس اینا که باهم دوستن یا نامزدن و قصد بارداری ندارن جلوگیری میکنن باید زعدا دیگه ...

هزار بار بهش گفتم توضیح دادم مگه تو گوشش میره هر ماه یهدعوای احمقانه داریم بعد مگن بدون استرس باید اقدام کنن 😔چی بگم که ناشکری نشه😔😞

خدایا شکر🌹
هزار بار بهش گفتم توضیح دادم مگه تو گوشش میره هر ماه یهدعوای احمقانه داریم بعد مگن بدون استرس باید ا ...

راست میگی واقعا نمیشه بدون استرس اقدام کرد حالا شوهر شما غر میزنه شوهر من هر بار بی بی منفی میشه اصلا زیر بار نمیره میگه زود گذاشتیم وقتس هم پریود میشم انقد غمگین میشه که ادم دلش کباب میشه تازه شرایط من بدترم هست همسرم خدارو شکر هیچ مشکلی نداره منم ندارم فقط ذخیره تخمدانم کمه ولی به هر حال هنون فکر کنم باعث شده بازدار نشم 

دلم برای همسزم میسوزه 

هبییییی خدا  عزیزم انشالله بزودی  نمیدونم چرا خدا ب بعضی بنده هاش بدون اینکه بخوان یا تل ...

مثل یه بنده خدایی شوهرش معتاد بود دوتا دختر خدا بهش داد بچه ها تو شرایط بد بزرگ میشن بعد زنه بعد دخترا دوبار دیگه هم حامله شد بچه های عین دسته گل کل اندامشون تشکیل میشد میرفت با آمپول مینداخت بعدشم طلاق گرفت ازدواج کرد با یکی دیگه شب عروسیش دوباره یکی دیگه آورد با اینکه شوهر جدیدش باهاش شرط کرده بود که بچه دار نشن تا چند سال 

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته

من از بلاتکلیفی همیشه متنفرم میگم خدایا اگه نمیخوای بدی کلا با یه علامتی به من بگو کلا بچه دار نمیشم اگه هم میخوای بدی خداییش با اینهمه کشو قوس چرا آخه بخدا من قدرمیدونم دربستم نوکر خدا بودنتم هستم چه وضعشه اخه

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
راست میگی واقعا نمیشه بدون استرس اقدام کرد حالا شوهر شما غر میزنه شوهر من هر بار بی بی منفی میشه اصل ...

عزیزم انشالله که مشکلتون حل بشه و جفتتون دل شاد بشین و لباتون خندون 

بیشتر استرسش برای ماست دیگه اینکه استرس بهمون وارد میکنن زیادیه بخدا 

خدایا شکر🌹
منم یه ساله اقدامم فردا میرم عکس رنگی بگیرم شوهرمم نشکل داره خودمم پرولاکتین دارم کی میشه این اتظار ...

منم پرولاکتینم بالاس داکسی نکس مصرف میکنم شما چی؟