2777
2789
عنوان

کی اقدامه برای بارداری ولی هنوز نشده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15075 بازدید | 884 پست
من بخاطر دیابت بارداری بچمو هفته۳۶ از دست دادم و سزارین شدم نزدیک به یک سال شده ولی هنوز باردار نشدم ...

الهی 

واقعا متاسفم خیلی 😢

شما اضافه وزن داشتید؟ منم دارم میگن باعث دیابت بارداری میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اول از همه اینکه برای همتون آرزوی خوشبختی دارم چه با بچه چه بی بچه . البته من هنوز ازدواج نکردم ...

عزیزم اینجا ایرانه من تا ۳۸ سالگی ازدواج نکرده بودم بهترین شغل و زندگی و موقعیت اجتماعی رو داشتم دوست پسرم داشتم با همسرم ۶ سال دوست بودیم خوب چی کم بود 

ولی مگه ول میکردن اتقد طعنه میزدن 

بهترینش و موبدبانه ترینشون این بود که وای مجردید شما دیگه چرا با این خوشگلی و فلان بیسان 

حالا انگار زشتا شوهر نمیکنن 

دختر خاله خودم هر بار که باهاش حرف میزدم اسم شوهرو یه جوری می اورد خدا رحم کرده که با شوهرش مثل سگ و گربه هم بودن 

یه بار مثلا داشت تعریف میکردکه دوستشو تو ایستنا پیدا کرده چقد از خوبیهاش گفت و هی گفت ولی بیچاره آخر شر  شده گفتم مگه چش شده گقت بدبخت مجرده😲

اینارو گقتم که بگم متاسفاته در ایزان خوشبختی رو در ازدواج و بعدشم بچه داشتن میدونن انقد که گزینه های خوشبختی کمه 

شما هم درد دارین؟؟

راستی یادم افتاد دوستم کلومفین خورده بودمیگفت روز دوم انچنان دردی در واژن و زیر شکم و رحم وروی الت تناسلی و رگهای اون و کلا پایین تنه داشته که غیر قابل تحمل بوده به دکترش گفته چون رگهای رحم باز میشه واسه خون رسانی 

میگه اگر همون اول اقدام کرده بودیم زود حامله میشدی اگر نمیشدی تا الان درمان شده بودی😞 روحیه میده ا ...

چه ربطی داره 

پس اینا که باهم دوستن یا نامزدن و قصد بارداری ندارن جلوگیری میکنن باید زعدا دیگه حامله نشن

بازم باردار شدی من میگم کاش میشدم حداقل یه بار اصن سقط میشد نمیدونم شایدم ناشکری میکنم

اینجوری نگو عزیزم وقتی بارداربشی حتی اگه ی تیکه گوشته ولی حس خوب مادر بودنو هر چند کم احساس میکنی و اگه خدایی نکرده سقط بشه باور کن درست مث ی بچه دنیا اومده و از دست رفته عذاب میکشی ایشالله خدا بهت ی بچه سالم وصالح بده خدا بزرگه ایشالله خدا ی گوشه چشمی ب هممون بکنه😔😔

بنظرم انجام نده درصدش پایینه. ما برای تعیین جنسیت دوبار انجام دادیم با کلی هزینه و استرس منفی شد.‌وم ...

به نظر منم اگه ادم میخواد از روشهای کمک بازوری استفاده کنه حداقل ای وی اف کنه که جنین رو منتقل کنن اونم بازم خطا داره ولی خوب بهتره البته هزینه اش هم بیشتره

من اوایل که میومدم اینجا میگفتم مگه میشه آدم باردار نشه، اونم کسی که هیچ مشکلی نداره، آخه من همیشه چ ...

هبییییی خدا 

عزیزم انشالله بزودی 

نمیدونم چرا خدا ب بعضی بنده هاش بدون اینکه بخوان یا تلاش کنن لچه میده 

بعضیا هم مثل من و شما باید کلی هزینه دوا دکتر کنیم یه انگ نازایی هم بهمون بچسبونن بعد خدا بهمون بچه بده 

وقتی میبینم یکی ناخواسته باردار شده اعصابم خرد میشه .خب اون نمیخوااد چرااااااا 

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼