2777
2789
عنوان

کی اقدامه برای بارداری ولی هنوز نشده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15075 بازدید | 884 پست
منم یه ساله اقدامم فردا میرم عکس رنگی بگیرم شوهرمم نشکل داره خودمم پرولاکتین دارم کی میشه این اتظار ...

برای من هم عکس رنگی نوشتن گفتن مشکوک به چسبندگی رحم هستی اما من  ترسم یک ماه نسخه رو نگاه میکنم نمیرم

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا دکتر بم گفت هروقت پریود شدی بیا اینه که هنوز نرفتم دکتر پرولاکتینم 54 به نظرت خوب میشم؟

54و میگی خیلی بالاس؟؟؟معلومه که خوب میشه من 300 پروراندیم سینه مم شیر داره البته برای من بخاطر سقط رفته بالا دکتر گفت قرصتو تا زمان بارداری ادامه بده

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
نه بابا  چی بود رمانش ؟

رمان حصار تنهایی من بود خیلی اون ماه منو مشغول کرد و احساساتم رو بهم برگردوند ب شمام پیشنهاد میکنم دانلود کنید بخونید اصلن حال و هوای ادم

دستم ب آسمانت نمیرسد.. اما یقین دارم رحمت تو ب تمام زمین میرسد.... 
ای بابا دیگه چرا خودتو زدی  واحد بغلی بودنشنید ؟

بخاطر اینکه داد و هوار نکنم خودمو میزدم دیگه تا خالی بشم خدا برای هیچ کس نیاره اون حس و حالو.... 

54و میگی خیلی بالاس؟؟؟معلومه که خوب میشه من 300 پروراندیم سینه مم شیر داره البته برای من بخاطر سقط ر ...

آخه من کم کاری تیروئیدم دارم قرص میخورم برات دعا میکنم به حق این شبای عزیز زودی مامان بشی

پسرم همه دنیام 😘💋💕
نه بابا شوهرم. هنوزم حقو به خودش میده همش ننداز گردن ما تو خودت انداختی دیگه خیلی داغونم خدا نمیدونم ...

وای وای شوهر آدمم پشتش نباشه دیگه آدم داغون میشه دوستداشتنی جان ب خدا ایمان داشته باش این شعرو همیشه زیر لبت زمزمه کن بهت احساس قدرت میده، 

من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک 

چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد

آخه من کم کاری تیروئیدم دارم قرص میخورم برات دعا میکنم به حق این شبای عزیز زودی مامان بشی

انشالله توام به زودی مامان میشی من دوستم کمکاری داشت اونم پرولاکتینش بالا بود الان پسرش یکساله ست انشالله به همین ماه رمضان شما هم باردار میشی🙏🙏🙏 

منم سر دومی نمیشم 

خودم یه سقط خواسته انجام دادم و خدا قهرش گرفت..... 

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.