2777
2789
عنوان

کی اقدامه برای بارداری ولی هنوز نشده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15075 بازدید | 884 پست
سلام من تقريبا دوازده ساله منتظرم. ٣٢ سالمه الان. از دوسال بعد عروسى كه دكتر رفتنام شروع شد گفتن مش ...

خیلی ناراحت شدم😭

ایشالله که به حق همین ماه مبارک تو همین ماه بفهمی که بارداری😍

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من رفتم این دوره پیش دکتر روز 2قاعدگی سونو واژینال انجام داد گفت که دیواره رحمت ریزش نداره و یه کیست هم درست کردی ،گفت به همین خاطر این ماه بهت دارو نمیدم واسه آی یو آی .بهم ال دی داد گفت تا کیستت آب بشه .میشه یکی بهم توضیح بده که وارده ؟؟؟اخه دوستم با کیست ای یو ای کردن براش 

دلم برای خودم تنگ شده ...  

سلام من هشت ماهه اقدامم الانم روز۱۲پری هستم دوسه روزه شکمم دردمیکنه انگاردارم پریود میشم کسی میدونه ازعلائم تخمک گذاریه یانه؟

برای رسیدن به حاجتم صلوات میفرستین                اللهم صل علی محمدوآل محمد
خیلی ناراحت شدم😭 ایشالله که به حق همین ماه مبارک تو همین ماه بفهمی که بارداری😍

سپاس از شما 🌹

ممنونم اين ماه وارد سيكل انتقال دوم شدم دارو استفاده ميكنم تا ببينم خدا برام چى خواسته...

مرا "تـــــــو" راحت جانى❤️
الهی الهی خیلی اعصابم خورد شد بسپارشون بخدا دنیا داره مکافاته تاوان پس میدن عزیزم الهی من خیلی ناراح ...

نه بابا شوهرم. هنوزم حقو به خودش میده همش ننداز گردن ما تو خودت انداختی دیگه خیلی داغونم خدا نمیدونم چرا جوابشونو نمیده

گلی میخام که درسایه اش باشم وگرنه سایه دیوار بسیار