2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چقدر بی ادب و بی فرهنگی .والا سواد نداشتن بهتر از بی فرهنگیه

تو بی ادب و فرهنگی پررو با تو نبودم اصلا

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
عزیزم نگران نباش. ایشالله چیزی نمیشه. همیشه خطرناک نیست که. هزار تا اما اگر داره اینجور چیزا. فقط تح ...

ممنونم عزیزم از راهنمایی و کمکتون .ولی خوب میترسم

خداجون میشه محکم بغلم کنی تایه دل سیر تو بغلت گریه کنم ...

کاش اونایی که ادعای مذهبی بودن می کنن کمی هم اخلاق داشتن! عجیبه واقعا! 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها
با هرکسی بودی اشتباه کردی و ادبتو نشون دادی مگه مجبورت کرده بیای جواب بدی

بی ادب تویی ک می پری

چته بابا 

تو مگه مجبوری هی ریپ می کنی اه

دیگه نمی خونم مزخرفاتتو

برو بابا

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
ممنونم عزیزم از راهنمایی و کمکتون .ولی خوب میترسم

عزیزم اون جواب برای دوستمون که گفتن باردارن و فیبروم داخل رحم دارن بود. مال شما که خارج رحم هست. منم دارم. دکترم اصلا اهمیت نمیده. میگه اکثر خانوما دارن. فقط اگه خیلی زیاد رشد کنن ممکنه مشکل به وجود بیارن. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها
منم اولش که فهمیدم خیلی استرس گرفتم اما دکتر گفت مشکلی برا بارداریم نمیاره یکم اروم شدم .البته مال م ...

مرسی عزیزم ایشالله که برای شما هم مشکلی نداشته باشه و نی نی تون به سلامتی به دنیا بیاد

خداجون میشه محکم بغلم کنی تایه دل سیر تو بغلت گریه کنم ...