2777
2789
عزیزم اون جواب برای دوستمون که گفتن باردارن و فیبروم داخل رحم دارن بود. مال شما که خارج رحم هست. منم ...

مال شما هم پریوتون نامرتب و همراه درد شدید؟

خداجون میشه محکم بغلم کنی تایه دل سیر تو بغلت گریه کنم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی ادب تویی ک می پری چته بابا  تو مگه مجبوری هی ریپ می کنی اه دیگه نمی خونم مزخرفاتتو برو ب ...

درست حرف بزن تو که فرهنگ صحبت کردن و نداری و بی ادبی نباید خودتو دخالت بدی توهر صحبتی

مال شما هم پریوتون نامرتب و همراه درد شدید؟

نا مرتب نیست ولی درد دارم البته نه خیلی شدید. ملایم ولی طولانی. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها
مزخرف خودتی که دلت از جایی پره میای اینجا اینطوری جواب میدی .

عزیزم شما خودتو ناراحت نکن این جور ادما بی شعورن

شاید پریودات از قدیم دردناک بوده به هر حال تا پنج شش سانت نشه دکترا دست نمیزنن بهش. گاهی اوقات هشت ...

یعنی قبل از بچه دار شدن دست نمیزنند؟ 

اره از قبل درد داشتم

اصلا فکر خودتو زیاد درگیر نکن. منم وقتی اولین بار فهمیدم فیبروم دارم خیلی ترسیدم فکر می کردم یه توموری داره تو شکمم هر لحظه بزرگتر میشه و من به زودی می میرم😨 ولی رفتم در موردش مطالعه کردم و از دکترم هم خیلی سوال پرسیدم. بعد خیالم راحت شد و فراموش کردم در موردشون. خیلیا دارن ولی هرگز مطلع نمیشن. الان دو سال گذشته هر وقت رفتم سونو دکتر اصلا حتی در موردش حرفم نمیزنه. تازه من خودم به تکنسین سونو میگم عه اون دو تا فیبرومم هستن ها با فولیکول اشتباه نگیری 🤣🤣

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها
اصلا فکر خودتو زیاد درگیر نکن. منم وقتی اولین بار فهمیدم فیبروم دارم خیلی ترسیدم فکر می کردم یه تومو ...

☺☺ اره من چون مجردم هستم همش میترسم 

مرسی عزیزم از راهنمایی هات ممنونم

ببین عزیزم بستگی به جاش داره 

کلی کلا فیبروم ساب سروز به خارج رحم مثل یه خال وصله که در حراحی اون تبکه کوچیکو که وصل به رحمه قطع میکنن و اصلا به رحم اسیب نمیرسه

بعدشم اینکه چون خارجه واسه بچه مشکل ایجاد نمیکنه 

فقط فیبرومها در بارداری ممکنه بزرگ شن 

که مال شما اینقدر کوچیکه که اصلا گزینه حراحی کنسله

بازم میگم بستگی به جاش هم داره

من 8 سانتی داشتم  عمل کردم بعدشم باردار شدم و بچم سالم دنیا اومد

الانم کلی دارم 5 تا 6 تا یبار دیگم عمل کردم ولی هست بازم

کلاسعی کن تعداد بچه هایی که لازم داری 😆رو زود بیاری که خیالت راحت شه

این توصیه من بهمه خانمهاست

ببین عزیزم بستگی به جاش داره  کلی کلا فیبروم ساب سروز به خارج رحم مثل یه خال وصله که در حراحی ...

مرسی خانمی 

ممنونم از کمکت میترسیدم برای بارداری مشکل ایجاد کنه چون من هنوز مجردم

یعنی قبل از بچه دار شدن دست نمیزنند؟  اره از قبل درد داشتم

مگر اینکه خیلی بزرگ باشه و اذیت کنه عمل میکنن.

فکر کنم بشه لاپراسکوپی کرد.

من شنیدم بعضی دکترا میتونن با دارو کنترلش کنن البته اندازه های بزرگشو نه اندازه های کوچک در حد مال شما.

مگر اینکه خیلی بزرگ باشه و اذیت کنه عمل میکنن. فکر کنم بشه لاپراسکوپی کرد. من شنیدم بعضی دکترا میت ...

ایشالله که بزرگترنشه