فعلا بخاطر دلایلی سرکار نمیره بعضی وقتا خونشون میخابم من کلا خابم زیاده مثلا اگر ۶ صبح خابیدم ۳ ۴ ظهر بیدار میشم هروقتم خونشون میخایم دیر خابم میبره بعد شوهرمم پابه پای من همیشه میخابه بعد که ظهر از خاب بیدار میشه میگه خدا لعنتت نکنه زندگیمو بهم ریختی چقد زیاد خابیدم گفتم عزیزم خب تو نخاب بیدار شو مجبور که نیستی خودت نمیخای که بیدار بشی چرا مینداری گردن من گفت من وقتی تو نیستی زود میخابم من همچین ادمی نیستم عصر بخابم گفتم دیروز کی از خاب بیدار شدی گفت ۲ ظهر گفتم دروغ نگو ۵ عصر بیدار شدی که مامانت بهم گفت سرت داد زده که چرا تاعصر خابی پس تنبلی خودتو گردن من ننداز دیگه به حدی لجش گرفت که حد نداشت ایا اشتباه کردم؟
خدایی چجوری روت میشه تا عصر بخوابی اونم خونه مادرشوهر؟ این جدلی خوابیدن کار آدمای آسمون جل و معتاده خدایی تجدید نظر کن
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
حالم بد میشه از اینکه یه مرد کار نکنه خرجشو یکی دیگه بده
فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من
خب نخابه کسی که خابش کم باشه بیدار میشه این خودش میخاد بخابه به من چه که میندازه گردن من بعدمدروغ م ...
کوتاه نیا اگر جلوی مادرش بود خودتم برو پیششون سر حرف وا کن بگو مامان دیروز این آقا ساعت چند از خواب پاشد ضایعش کن ولی بهت بگم میشه دعوا این پی بهانه اس
عزیرم دست خودم نیست دیر بخابم دیرم بیدار میشه هرکس یه سیستم بدنی داره
میتونی درستش کنی یکم سخته ولی واجبه برای شما. راستش تا الان همچین چیزی نشنیده بودم
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
عزیرم دست خودم نیست دیر بخابم دیرم بیدار میشه هرکس یه سیستم بدنی داره
این چه حرفیه
تو و شوهرت گشادین
فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من