2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم کوچیکه. نگرانی نداره. اکثر خانوما فیبروم دارن. فقط اونایی که داخل رحم باشن رشد کنن برا بارداری ممکنه مشکله ایجاد کنن. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها
ساب سروزال 

فکر کنم میشه فیبروم خارج رحم 

فیبروم های خارج رحم معمولا مشکل ایجاد نمیکنن

سالی یه بار سونو کن و برو دکتر اگه رشدش کم بود یا رشد نکرد کار به کارش نداشته باش نه دارو میخواد نه عمل جراحی

معمولا هم خونریزی زیاد ایجاد نمیکنن.

فکر کنم میشه فیبروم خارج رحم  فیبروم های خارج رحم معمولا مشکل ایجاد نمیکنن سالی یه بار سونو ک ...

من هر 6 ماه که سنو رشد میکنه مقدار رشدش خورد خورد پریوهام درد شدید دارم و خونریزی کم

خداجون میشه محکم بغلم کنی تایه دل سیر تو بغلت گریه کنم ...
من هر 6 ماه که سنو رشد میکنه مقدار رشدش خورد خورد پریوهام درد شدید دارم و خونریزی کم

شاید پریودات از قدیم دردناک بوده

به هر حال تا پنج شش سانت نشه دکترا دست نمیزنن بهش.

گاهی اوقات هشت نه سانتو عمل میکنن.

بعدم بهتره که بچه دار شده باشی و اینا

بچه ها بعضیا چقدر بد جواب میدن😖 خوب سوال پرسیدن حالا، بی احترامی به کسی نکرد که. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها
من وقتی رفتم برای سونو بارداری فهمیدم فیبرم دارم فکر کنم داخل رحمه مال من

اندازه فیبروم شما چقدر بوده؟ برات مشکلی ایجاد نکرد در دوران بارداریت؟

بچه ها بعضیا چقدر بد جواب میدن😖 خوب سوال پرسیدن حالا، بی احترامی به کسی نکرد که. 

واقعا 

اگه میدونستم که نمیومدم اینجا بپرسم 

من وقتی رفتم برای سونو بارداری فهمیدم فیبرم دارم فکر کنم داخل رحمه مال من

عزیزم نگران نباش. ایشالله چیزی نمیشه. همیشه خطرناک نیست که. هزار تا اما اگر داره اینجور چیزا. فقط تحت نظر باش.