2777
2789
مرسی خانمی  ممنونم از کمکت میترسیدم برای بارداری مشکل ایجاد کنه چون من هنوز مجردم

سلام عزیزم برامن فیبروم چون بالای 15 سانتی متره، دکترا جز جراحی چیزی پیشنهاد ندادند ولی چون شما مجردین بنظر من با طب سنتی اقدام کن چون من پیارسال پیش خانم دکتر محمدی همسر دکتر کردافشاری در تهران رفتم برای یک دوره، دو سانت کوچیک شد خودشون گفتند چون برای تو خیلی بزرگه بهتره جراحی کنی. بنظر من برای شما با یک دوره مصرف داروهاشون خوب میشه

ببین عزیزم بستگی به جاش داره  کلی کلا فیبروم ساب سروز به خارج رحم مثل یه خال وصله که در حراحی ...

سلام عزیزم ببخشین شما پیش کی جراحی کردید؟ تبریز جراحی کردید؟ هزینش تقریبا چقدر میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم برامن فیبروم چون بالای 15 سانتی متره، دکترا جز جراحی چیزی پیشنهاد ندادند ولی چون شما مجرد ...

سلام عزیزم میشه اطلاعات بیشتری بدی در مورد این خانم دکتر که دارو داده فیبرومت 2 سانت کوچیک شده؟ من هم یک فیبروم 9/5 سانتی دارم که گفتند عمل کنم

سلام دوستان من فیبروم دارم همین باعث نازایی شده و تا بحال هر چه اقدام کردم برای بارداری موفق نبودم 

شرایط روحی بدی دارم دکترم گفته باید لاپراسکوپی کنم 

خیلی نگرانم که نتیجه بگیرم 

خانم ها ایا تابحال کسی بوده مثل من که حامله شده باشه

من تازه ۶هفتمه  فقط دل درد دارم اندازشم۸۰×۳۴

عزیزم میتونم بپرسم بارداریتون تا الان چطور بوده؟ رشد یچه خوب بوده ایشالا؟

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

سلام به همگی

خوب هستین؟

یکی از دوستای من پژوهشی در مورد سلامت زنان داره. برای این که بتونه کارش رو انجام بده نیاز داره که یه بررسی انجام بده بین تعداد مشخصی از دخترها و زنهای ایرانی و مشکلاتی که احیانا براشون پیش اومده.

اگر چند دقیقه وقت داشته باشین ممنون میشم لطف کنین و به این پرسشنامه جواب بدین و اون رو برای اطرافیانتون هم بفرستین. خیلی این موضوع براش مهمه و خیلی کمک بزرگی بهش میکنین.

https://survey.porsline.ir/s/Ay1TwFrv

ممنونم