مرسی خانمی ممنونم از کمکت میترسیدم برای بارداری مشکل ایجاد کنه چون من هنوز مجردم
سلام عزیزم برامن فیبروم چون بالای 15 سانتی متره، دکترا جز جراحی چیزی پیشنهاد ندادند ولی چون شما مجردین بنظر من با طب سنتی اقدام کن چون من پیارسال پیش خانم دکتر محمدی همسر دکتر کردافشاری در تهران رفتم برای یک دوره، دو سانت کوچیک شد خودشون گفتند چون برای تو خیلی بزرگه بهتره جراحی کنی. بنظر من برای شما با یک دوره مصرف داروهاشون خوب میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی از دوستای من پژوهشی در مورد سلامت زنان داره. برای این که بتونه کارش رو انجام بده نیاز داره که یه بررسی انجام بده بین تعداد مشخصی از دخترها و زنهای ایرانی و مشکلاتی که احیانا براشون پیش اومده.
اگر چند دقیقه وقت داشته باشین ممنون میشم لطف کنین و به این پرسشنامه جواب بدین و اون رو برای اطرافیانتون هم بفرستین. خیلی این موضوع براش مهمه و خیلی کمک بزرگی بهش میکنین.