2777
2789
عنوان

فردا افطاری دارمم 😎

494 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها خوبین 

من شوهرم قرارع مادرش و  یکی  از خواهراشو فردا دعوت کنه اون خواهرش  و داداششم و خانواده خودم هم شبای بعدش موندم چی بپزم شوهرم میگه کباب از بیرون میگیرم فقط پلو رو خودت درست کن 

چی درست کنم دیگه دسر و اینا پیشنهاد بدین

پ ن:خواهرشوهرم کقراره شب اول بیاد خیلی کلاس میاد و وقتی میریم خونشون چندجور غذا و اینا درست میکنه خلاصه میخوام کم نیارم جلوش😋

کمکم کنییییددد 

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود

انقدر درست کن که نتونن بخورن😂

تو ام کلاس بیا😎

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آش خوبه هاا،اگ میتونی درست کن،سوپم خوبه،کتلت من دوس دارم دلمه ام دوس دارم

پیشنهادای من بوددیگ باب میل خودم پیشنهاددادم،شماهرچی خاستی درست کن

واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺
چرا خودت غذا درست نمیکنی.. کباب بیرون که خوب نیست.

چون خونه ام خیلی کوچیکه .مرغم کنارش درست کنم خوبه!  

دسر چی 

عزیزم .کوبیده خوبه با پلو تزیین کن برنجتو.یه ندل خورشت درست کن مثلا خورش کرفس یا بادمجون.یا قیمه مجلسی.میتونی سوپ هم‌درست کنی.حتما ژله درست کن .اگه میتونی دلمه از همه مدل .یا مرغ سالم بزار تو فر.یا اینکه مرغ رو سوخاری کن سس غلیظ واسش درست کن خیلی خوبه.اگه خاستی کمک کنم بیشتر از این بیا تلگرامم

بنظرم شما همون فقط کباب بذارین سرسفره والا

نممیخوام چشم و هم چشمی کنم ولی خب خواهرشوهرم هییچی بلد نیستا فقط همین کلاس اومدنش حرصم میده میخوام روشو کم کنم