2777
2789
عنوان

فردا افطاری دارمم 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 37 پست
چون خونه ام خیلی کوچیکه .مرغم کنارش درست کنم خوبه!   دسر چی

دسر پاناکوتا درست کن خیلی خیلی خوشمزه اس و راحت

پاناکوتا زعفرونی و کاکایویی و وانیلی

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم قرمه سبزي بزار كشك بادمجون سالادماكاروني خوبه اينا بعدشم ژله و سالاد و سبزي و ترشي اينا بزار ع ...

اره کشک و بادمجون خوبه میدرستم😙

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود

این کارا عاقبت نداره دختر جون.بیخیاله دوست پسر باش به خدا بعدا پشیمون میشی.مثلا من ننه بزرگتم  

طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ می‌رفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی ‌کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)
این کارا عاقبت نداره دختر جون.بیخیاله دوست پسر باش به خدا بعدا پشیمون میشی.مثلا من ننه بزرگتم   ...

عه اینو میخواستم واسه یه تاپیک دیگه بفرستم اشتباه شد خخخخخخ

طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ می‌رفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی ‌کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)
دسر پاناکوتا درست کن خیلی خیلی خوشمزه اس و راحت پاناکوتا زعفرونی و کاکایویی و وانیلی

پاناکوتا هم فکر خوبیه 😍

این کارا عاقبت نداره دختر جون.بیخیاله دوست پسر باش به خدا بعدا پشیمون میشی.مثلا من ننه بزرگتم   ...

🤣🤣😂باشه ننه بزرگ دوست پسرمو میگم بره رد کارش 😁

سوپ شیر درست کن با مرغ شکم پر و سالاد ماکارونی با ژله همينا کافیه بنظرم 

میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋
🤣🤣😂باشه ننه بزرگ دوست پسرمو میگم بره رد کارش 😁

خخخخخخخ قاطی کردم دس خودم نیس