2777
2789
عنوان

وسواس کمک😩

215 بازدید | 12 پست

خانوما من تو غسل دچاروسواسم چکارکنم ای خدا همش فک میکنم خوب غسل نکردم یا گاهی درمیشم ازحموم فک میکنم غسل نکردم بخدا خسته شدم خیلی رو غسل حساس شدم.مخصوصا الان ک ماه رمضان آمده.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وسواس تو عبادات و اعمال ترفند شیطانه

منم اینطور بودم همسرم مدت ها غسل کردنمو میدید و تایید میکرد و اگه میخاستم کار اضافه ای بکنم مثلا دوباره غس کنم یا قسمتی رو بیش از حد بشورم مانع میشد اینجوری بهتر شدم

شما میری زیر دوش همون اول جاییت خشک می مونه؟ 

ن اول کل بدنمو میشورم بعد غسل میکنم

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
من وسواس فکری و عملی داشتم غسلم دو ساعت بود، ولی به لطف خدا و شفا ی امام رضا و دکتر اللن خوبم، من دا ...

عزیزم قرص و دکتر داد یا خودتون گرفتین ؟

یه طریقه غسل کردن و بگم خیلی خوبه بعد از نیت میگی خدا یا غسل میکنم سرو گردن بعد اول جلوی مو بعد پشته مو پشته گوشت که ممکنه مو جمع شده باشه و گوشوارتو با انگشتت یه تکون بده بعد موهاتو با دستت بگیر بالا از پشت و گزدنت و بشور بعدش بگو غسل میکنم سمته راسته بدن شروع کن سمته راستو اب کشیدن بعد بگو غسل میکنم سمته چپ بدن همزمان باکارایی که میکنی بکو یا الله یا الله یا رحمن و.. اخره سرم صلوات بفرست تموم 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   

عزیزم یه مرکز مشاوره توی قم هست که فقط در زمینه وسواس به نجاست و اعمال عبادی مشاوره میده

هم مشاوره تلفنی داره و هم حضوری

هر هفته هم توی حرم و جمکران کلاس رایگان داره

کارشون عااااااالیه

این شمارشه

۰۲۵۳۷۷۰۹۰۸۰