2777
2789
عنوان

کسی باچله بری ودعاباردارشده؟

1973 بازدید | 60 پست

دخترداییم ده سال ازدواج کرده بچه دارنشده خیلی دوادرمون کرد نشدکه نشد اینقدبچه دوست داره که نگو روپروفایلش فقط عکس بچه های این واونه قبل ازعیدرفتک قم بایه دختری دوست شدم بنظرم آشنامیاومدنشونه دایم فهمیدیم باهم هم کلاسی بودیم تعریف کرددوستم ازم پرسیدبچه داری؟گفتم نه بچه دارنمیشم گفت خداخواسته من ببینمت یه دعاگری میشناسم که اگه بری پیشش صددرصدباردارمیشی گفت شمارموگرفت چندروزبعدش زنگ زدگفت بیادعاگره اومده مغازم دخترداییم میره پیشش گفت صف کشیده بودن میرفتن پیشش نوبت دخترداییم میرسه گفت که دعاگره دیدم گفتم که آره باردارنمیشم  گفت توچله مرده بهت افتاده باچله نوزادچندتاگندم نمیدونم چی انداخت توآب سه تاحباب زدگفت ببین توسه تابچه میاری یه پسریه دختریکشم ضعیفه سقط میشه دختر داییم همیشه بایدآمپول بزنه تاپریودشه بهش گفته بودتاچندماه دیگه حامله میشی راستی گفته بوداین گندم وببرروزپنج شنبه غروب دودکن نمیدونم چکارش کن دیگه توجه نکردم اینم کاراروانجام داده بود اداره؟لان دوماه گذشته الان زنگ زدگفت چهارم بایدپریودبشم الان یه لک قهوه ای دیدم آمپولم نزدم که پریودبشم تاحالاتواین ده سال اینطورنشدم حالابنظرتون بارداره؟

واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.