ماماندوتادخترناز مدیر استارتر عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 1438 عنوان کسی باچله بری ودعاباردارشده؟ 1973 بازدید | 60 پست دخترداییم ده سال ازدواج کرده بچه دارنشده خیلی دوادرمون کرد نشدکه نشد اینقدبچه دوست داره که نگو روپروفایلش فقط عکس بچه های این واونه قبل ازعیدرفتک قم بایه دختری دوست شدم بنظرم آشنامیاومدنشونه دایم فهمیدیم باهم هم کلاسی بودیم تعریف کرددوستم ازم پرسیدبچه داری؟گفتم نه بچه دارنمیشم گفت خداخواسته من ببینمت یه دعاگری میشناسم که اگه بری پیشش صددرصدباردارمیشی گفت شمارموگرفت چندروزبعدش زنگ زدگفت بیادعاگره اومده مغازم دخترداییم میره پیشش گفت صف کشیده بودن میرفتن پیشش نوبت دخترداییم میرسه گفت که دعاگره دیدم گفتم که آره باردارنمیشم گفت توچله مرده بهت افتاده باچله نوزادچندتاگندم نمیدونم چی انداخت توآب سه تاحباب زدگفت ببین توسه تابچه میاری یه پسریه دختریکشم ضعیفه سقط میشه دختر داییم همیشه بایدآمپول بزنه تاپریودشه بهش گفته بودتاچندماه دیگه حامله میشی راستی گفته بوداین گندم وببرروزپنج شنبه غروب دودکن نمیدونم چکارش کن دیگه توجه نکردم اینم کاراروانجام داده بود اداره؟لان دوماه گذشته الان زنگ زدگفت چهارم بایدپریودبشم الان یه لک قهوه ای دیدم آمپولم نزدم که پریودبشم تاحالاتواین ده سال اینطورنشدم حالابنظرتون بارداره؟ واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات 1397/02/26 | 13:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilma عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4192 😐 ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
ماماندوتادخترناز مدیر استارتر عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 1438 😐 جان؟ واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات
ماماندوتادخترناز مدیر استارتر عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 1438 🤔🤔 منظورتونونمیفهمم واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات
کلوپاترا68 عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3553 ان شالله که هست بیاینجاخبرشوبده برای کسی بمیر که حالا اگه برات تب نکرد لااقل یه قولنجی رودلی چیزی کنه
شیور عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 3339 منظورتونونمیفهمم دارم فکر میکنم ببینم الانم هستن ادمایی که به چله اعتقاد دارن
shilajoon عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 6135 صدردصد ک من به خواست و اراده خدا باردار شدم ولی ۳ ماه قبلش چله بری هم کردم خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی
اسرا0000 عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 9952 انشالله باردار باشهلطفا اگر باردارشد اینجا بنویسدوست دارم بدونم چی میشه میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟
نگاروحلما عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 59803 منم شنیدم ولی اعتقاد ندارم😖😕البته من چله عروس شنیدم😱😱😱😠😕