2777
2789
عنوان

زندکی با پدرشوهر مادرشوهر تو یه خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9071 بازدید | 276 پست
اینجوری دشمن شاد میشه اتفاقا، باید مشکلاتش رو پنهان کنه ازشون

منکه شوهرم اگه مامانش یه کاریو بگه نکن دبگه انجامش نمیده ولی بقیه...برا همی اینجور وقتا میرم سراغ مامانش مخصوصا از وقتی حامله شدم..زنا حاملگیه همو درک میکنن معمولا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند بار خواستم طلاق بگیرم بخاطر بچه هام نتونستم.از اول خوته داشتیم هنوزم داریم خونه بزرگی داریم ک حت ...

تو روح ننه اش ننه اش باید عقل داشته باشه ب شوهرت بگه برین ی خونه بزرگتر

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
منکه شوهرم اگه مامانش یه کاریو بگه نکن دبگه انجامش نمیده ولی بقیه...برا همی اینجور وقتا میرم سراغ ما ...

ماددر شوهر من تنها حسی ب من داره حسادت

بدش میاد تنهایی جایی بریم 

هرجا بریم باید اونم بیاد 

والا شوهرمو دعوا میکنه

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
عروس ما تو  ساختمونمون هست بد کردیم خونه به اون بزرگی رو در اختیارش گذاشتیم نه کرایه خونه میده ...

چه خواهر شوهری هستی تو نه بد نکردین خونه ندین اینجور هم نگین وظیفه داشته داداشت خونه بخره ببره زنشو

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
دقیقا حق بو شماس ی مشت مرد از خود راضی

دقیقا میفهمم دردتو عزیزم.توروخدا دربرابرش کوتاه نیا اصلا دیگه نرو کمکشون اگرم دست روت بلند کرد تورخدا ازش شکایت کن بزار بفهمه میتونی جلوش وایسی

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
چه خواهر شوهری هستی تو نه بد نکردین خونه ندین اینجور هم نگین وظیفه داشته داداشت خونه بخره ببره زنشو

به تو هیچ ربطی نداره من جواب استارتر رو دادم هر وقت گفتم پیرزن بپر وسط زر بزن افریطه

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
دقیقا میفهمم دردتو عزیزم.توروخدا دربرابرش کوتاه نیا اصلا دیگه نرو کمکشون اگرم دست روت بلند کرد تورخد ...

دیشب بهش گفتم ی بار دیگه بحاطر 4 تا مرغ دست روم بلند کنی ابروتو میبرم شکایتت میکنم

چند بار خواستم طلاق بگیرم بخاطر بچه هام نتونستم.از اول خوته داشتیم هنوزم داریم خونه بزرگی داریم ک حت ...

عزیزممم خیلی سخته زندگیت ... واقعا اینکه بتونی راحت تو یه خونه مستقل کنار خونه اونا زندگی کنی چیز خیلی سختی نیست! همسرت هم اگه خیلی جوش مادرشو میزنه میتونه هر روز بره بهش سر بزنه ... چرا تو رو عذاب میده! نمیتونی هیچ جوره راضیش کنی؟! 

اگر بری دادگاه شکایت کنی حق رو به تو میده . آخه این که زندگی نیست ... ما تو یه خونه 60 متری دو نفری زندگی میکنیم جا نیست مهمون بالای دو سه نفر دعوت کنیم! اونوقت شما 5 نفری با مادر شوهر و خواهرشوهر زندگی میکنی

برای شادی روح مامانم صلوات می‌فرستید لطفاً
به تو هیچ ربطی نداره من جواب استارتر رو دادم هر وقت گفتم پیرزن بپر وسط زر بزن افریطه

ای بابا  تو چرا عصبانی شدی دختر

درکت میکنم اونطوری واقعا سخته تو خودت براشون غذا درست میکنی

سخته خیلی دارم زجرکش میشم.بیشتر اوقات من غذا درست میکنم.ولی مشکلم غذا درست کردن نیست.تو یه اتاق 9متری ببخشید شوهرم توقع رابطه خوب زناشویی داره.

خانوادم مغذب میشن هیچوقت نمیان خونم بیچاره ها.خودمم ک دیر به دیر میرم شوهرم نمیذاره.

با بچه هام بدرفتاری میکنن من حرص میخورم.

هرچی از دهنشون درمیاد میگن بهم من کوچیکترین واکنشی نشون بدم تو جواب توهیناشون شوهرم دعوا راه میندازه بچه ها میترسن واسه همین سکوت میکنم همیشه.

به شوهرم به دروغ میگن زنت بی احترامی میکنه به ما.و کلی پرش میکنن و ما همش قهرو دعوا داریم.چندبارم دروغاشون رو شده ولی شوهرم آدم نمیشه.

با شوهرم پنج دقیقه تنها نیستم ک حرفی بزنم..حسرت پوشیدن لباس راحت به دلم مونده.

و هزاران مشکل دیگه

ای بابا  تو چرا عصبانی شدی دختر

اخه میاد ریپلی میکنه  حرف مفت میزنه

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁

وااای چه قدر بی تربیت و دهن دریده ای!!خدا به داد عروستون برسه گرفتار چه موجوداتی شده

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹