2777
2789
عنوان

زندکی با پدرشوهر مادرشوهر تو یه خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9071 بازدید | 276 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند ساله دارم با مادرشوهر از خدا نترسم و خواهر شوهر مطلقم تو یه خونه 65 متری زندگی میکنم خونش یک خوابه ست اتاق خوابش شده مال من با دوتا بچه کوچیک .اتاق 9 متری.پذیراییشم ک خواهرو مادرشوهرم.هنه چیزمون مشارک.اونقدددددر عذابم دادن ک ناراحتی اعصاب گرفتم

من چند ساله دارم با مادرشوهر از خدا نترسم و خواهر شوهر مطلقم تو یه خونه 65 متری زندگی میکنم خونش یک ...

درکت میکنم اونطوری واقعا سخته تو خودت براشون غذا درست میکنی

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

من و جاریم و مادرشوهرم تو یه ساختمونیم ولی طبقه هامون فرق داره..تادعوتم نکنن و دعوتشون نکنم همدیگرو نمیبینیم مثلا من آخرین باز سیزده بدر ازسفره ناهارمادرشوهرم پاشدم بعد اونم تو نیمه شعبان رفتم و بس...از اولش اینجوربود تا توقع بیخودازم نداشته باشن ..توم زیادی رودادی عزیزم

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.

وای خدا.کاش یه مرجعی بیاد بگه زندگی تو یه ساختمون باقوم شوهر حرامه.لاقل حرمت ها حفظ میشه.پرده ها ازبین نمیره و رومون تو روی هم باز نمیشه...

آخه چرا شوهرای ما نمیتونن از مامان جوناشون دل بکنن؟خونه خواهر شوهرمن به زور بشه7 متر با خونه مادرش فاصله داره ولی من تنها 90کیلومتر از خونه پدریم دورم.آخه چراااااا

مگه من چیم ازون کمتره؟

یا رفیق من لا رفیق له   
من چند ساله دارم با مادرشوهر از خدا نترسم و خواهر شوهر مطلقم تو یه خونه 65 متری زندگی میکنم خونش یک ...

شوخی میکنی!!! یعنی از اول زندگی اینطور بودی؟؟! خب اینطور که نمیشه کلا دو دیقه با همسرت خلوت کنی حرف بزنی ... خدا صبرت بده

اگر میتونی زودتر مستقل شو

برای شادی روح مامانم صلوات می‌فرستید لطفاً
شوخی میکنی!!! یعنی از اول زندگی اینطور بودی؟؟! خب اینطور که نمیشه کلا دو دیقه با همسرت خلوت کنی حرف ...

چند بار خواستم طلاق بگیرم بخاطر بچه هام نتونستم.از اول خوته داشتیم هنوزم داریم خونه بزرگی داریم ک حتی اجاره هم ندادیمش.شوهرم از وقتی پدرش مرد منو به زور آورد اینجا.گفت مادرم تنااست در صورای ک خواهر روانی مطلقه ش هم با ننش زندگی میکنه.شوهرم میگه تاوقتی مادرم زنده ست من تنهاش نمیذارم.

میگم خونه مونو بفروشیم بیایم نزدیک ننه ت میگه نه ننه م تنهاس

کرمانشاه 

عزیزم متاسفانه متاسفانه مردای کرد خیییلی میتبد و زورگوان من پدرم کرمانشاهیه یه عمر عذاب کشیدن مادرمو دیدم مرد سالار مطلللق همه عموها و تقریبا کا فامیل پدرمم اینجورین از همون موقع قسم خوردم زن کرد نشم و نشدم چون واقعا دیدم که اصلا زن براشون ارزشی نداره 

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
آره با دست خودمون خودمونو بدبخت میکنیم زندگیمون جهنم میکنیم منم از تصمیم خودم پشیمونم که اومدم با ...

من حتی یک روزم قبدل نکردم تو خاستگاری گفتم باشه چشم ولی تو دوران عقد به شوهرم نشون دادم نمیشه الان خودش میگه اخیش خونه فقط خونه خودمون چرا چون یه صحبتا نمیتونستیم بکنیم این میرفت اون میومد خیلی بده تروخدا اونایی که عقدین این کارا نکنین برین مستاجری ارزش داره به این ک روزتون جهنم باشه 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
عزیزم متاسفانه متاسفانه مردای کرد خیییلی میتبد و زورگوان من پدرم کرمانشاهیه یه عمر عذاب کشیدن مادرمو ...

دقیقا حق بو شماس ی مشت مرد از خود راضی

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد