2777
2789
عنوان

بچه پرورشگاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 10181 بازدید | 122 پست
خب محرمیتشو چیکار کردن؟؟؟ واسشون مهم بود یا نه؟؟؟

فامیلشون بود مشکل نداشتن ولی یه مورد دیگه هست چون پسر بزرگ داشتن بینشون صیغه خواهر برادری خوندن و همچنین پدرو فرزندی 

من در این حد اطلاع دارم هر دو دختر بودن اولی که تا ۲۴ سالگی نگفتن بهش دومی از ۸ سالگی گفتن بهش

من همیشه درد دلم را زیر چهره خندانم پنهان میکنم تا همه فکر کنند نه درد دارم نه دل...  
جفتشون مذهبی ان، یکیشون پسر اورد الان 18سالش شد، یکیشون دختر الان5سالشه

خب به پسره که مادرش نامحرمه.

چجوری زندگی میکنن وقتی مذهبی هم هستن؟؟؟

عمش، مامان پدرش، خالش...

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آهان... محرمیتشونو نمیدونی میخوان چیکار کنن؟؟؟ هرچند بچه است هنوز... خودشونم احتمالا نمیدونن

طبق قانونی که جدیداشنیدم مرد میتون بادختدخونده اش ازدواج کن یه دکتری هم میشناسیم قدیمایه دختراهوازی سرپرستیشوقبول کرده زمانی که مجردبوده بعدازدواج کردویه بچه داشت ودختره هم داده بودشوهرامادختره طلاق گرفته بود واومدباهمون دکتره و صیغه کردن و الانم مث اینک گرفتش انقدم دختره بی ریخت وافاده ای😽

میگم عزیزم باید درخواست شیرخواره بدی .... که بعدش مثلا خواهرای شما و خواهرای شوهرتوت بهش شیر بدن و ...

چجوری هردو خانواده با هم زن شیرده داشتن که شیر دادن...

همچین چیزی یک در میلیون پیش میاد.

من خواهر ۱۲ سالشه، خواهر شوهرم ۲۶ سالشه.

شوهر من يه دختر از ازدواج اولش داره،،، براي اينكه به پدر و برادراي من محرم بشه، گفته بودن بايد با پد ...

بله این راه هم هست.

ولی فقط واسه دختر.

چون واسه پسر نمیشه صیغه خوند.

دخترم که خب به یه نفر میشه صیغه کرد.

بقیه چی؟

عزیزم من چون رشتم بوده بهت میگم، چیزی بنام صیغه خواهرو برادری و صیغه فرزندی وجود نداره

فقد یک صیغه در اسلام وجود داره که اون هم موجب زوجیت میشه.درحال حاضر اگر کسی نباشه که شیر بده به بچه و ازون طریق محرم بشن، کاری که میکنن خوندن همون صیغه بین دختر بالغ و مرده،که درواقع مثلا پدرشه اما رسما و شرعا بعد از خوندن صیغه همسر مرد محسوب میشه و بعدا برای ازدواجش از نظر شرعی مشکل ایجاد میشه، گاهی وقتا صیغه موقت میکنن مثلا تا بیست سالگی دخت که بعدش بتونه ازدواج کنه، ولی کلا در اسلام چون بحث اراده و رضایت طرفین مطرحه،ازونجاییکه به دختر نمیگن ک چ اتفاقی میفته اصلا اون صیغه معتبر نیست

در مورد پسر چون نمیتونن بین پسر و زن ک مثلا مادرشه صیغه بخونن، باید اون پسر شیر نزیکان زن رو بخوره درغیر اینصورت شرایطش خیلی پیچیده میشه اگه دوست داشتی میتونم جزییات بیشتری بگم ولی فکرمیکنم کافی بود

اونی ک پسر اورد از خواهرش شیر خورد. اونی ک دختر اورده 5سالشه هنوز نگفتن کاری ام نکردن هنوز. چون پدرب ...

از خواهر زنه شیر خورد، عمش چی؟؟؟ مادربزرگ پدریش چی؟؟؟

به اونا که نامحرمه

فامیلشون بود مشکل نداشتن ولی یه مورد دیگه هست چون پسر بزرگ داشتن بینشون صیغه خواهر برادری خوندن و هم ...

صیغه ی خواهر برادری و پدر و فرزندی نداریم.😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢