2777
2789
عنوان

موی سگ نجس یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3533 بازدید | 66 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کس نظری داری من چندشم میشه دست خودم نيست 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
سگ نجس نیست؟

از نظر علمی میگن الوده نیست

و اگر بدنش کثیف باشه حداقل مثل ما هزار تا گناه و ریا و حق الناس و خیانت نمیکنه در نتیجه خیلی از ما پاک تر هست خصوصا اینکه مظهر وفاداریه 😊😊

و من در هیچ جای قران درباره نجاست سگ چیزی ندیدم

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(
بله اگه خیس بشه نجسه، چرا قاطیشون کردی اخه جدا میشستی،نمیدونم این مردم چرا ادا خارجیها رو درمیارن سگ ...

تو چرا ادای خارجی هارو در میاری گوشی دستت میگیری؟ چرا ادای خارجی هارو در میاری ماشین لباس‌شویی تو خونته برو تو حمام با تشت بشور تقلید کار !! چرا کارهایی که اول خارجی ها انجام دادن تا دیدی خوبه خوشت اومده برداشتی آوردی تو مملکت خودت تو خیلی تقلید کاری؟؟؟نباید اگه یه چیزی تو ایران نبوده ‌و اول خارجی ها ازش استفاده کنن تو هم بیاریش تو خونت که؟ ما مگه کامپیوتر داشتیم تو ایران اونموقع که خارجی ها داشتن و استفاده میکردن ؟ مگه ماشین لباسشویی داشتیم تو خونه ها اونموقع که اونا داشتن و استفاده میکردن؟ مگه سگ داشتیم تو خونه ها اونموقع که اونا تو خونه سگ نگه میداشتن؟؟ 

راست میگه دیگه این خانم عه، هی هرکاری خارجی ها کردن شما هم عین تقلید کارا اومدین انجام دادین،تا اونا ماشین لباسشویی بردن تو خونشون بعد سالها شما هم یاد گرفتین اوردین ایران تولید کردین،تا کامپیوتر ساختن زودی تقلید کردین اوردین تو مملکت ما این کثافطای خارجی رو،تا سگ آوردن تو خونه ها زودی سگ اوردین

کاملا حق رو به این خانم میدم خیلی فهمیده وباهوش هستن  ،هرچی از خارجی ها تقلید کنید عیبی نداره فقط به سگ که میرسه تقلید از خارجی ها مشکل داره ،فقط این یه مورد اسمش تقلیده😂

اونایی به احکام اسلامی معتقد نیستند هیچی نگن چون ایشون از این نظر میپرسه ببین برا نمازش درسته یا نه

ایشون واقعا توهینی نکردن،در مودبانه ترین حالت ممکن با یه چیزی مشکل دارن میخوان حلش کنن،ولی اونی که گفت داشتن سگ تقلید از خارجی هاست 😂 د آخه زنیکه،کل تکنولوژی خونت تقلید از خارجی هاست

ممنون از همگی شبتون بخیر

ببین عزیزم،من خودم مدتیه سگ نگه میدارم،اینطوریه که اگه حساسی فقط با چشم موهایی که میبینی رو بردار،کلا نیم ساعت هم نمیشه،موهاش چیزی نیست که تو نبینی و فکر کنی یه چیز میکروسکوپیه،از بابت نجس بودنشم همینکه شستیش تمیز شده و درسته،فقط باید موهارو با دست برداری،یبار که برداری دیگه چیزی نمیمونه،لباساتم از تو کشو بریز بیرون هم کشوتو قشنگ مرتب کن زیرشو یه دستمالی بکش هم لابه لاش دونه دونه لباس هارو دوباره تا کن یه نگاه سریع به اینور اونور هر لباس بندازی اگه مویی باشه مطمئن باش میبینی الکی نگران نباش ،یه لیوان یبار مصرف هم بزار کنارت یکم نوک انگشتتو خیس کن که راحت بتونی برش داری اگه مویی بود بمالش به یه دستمال کاغذی بعدم اونو جمع کن بنداز دور،تو انداختیش ماشین حتی موهاهم، تمیز شدن

ایشون واقعا توهینی نکردن،در مودبانه ترین حالت ممکن با یه چیزی مشکل دارن میخوان حلش کنن،ولی اونی که گ ...

درست حرف بزن زنیکه خودتی بی ادب کی با شما بود ؟ شماها که یاد گرفتین هرجا بگین به من چه به تو چه چرا من و ریپلایی کردی؟ در ضمن ماشین لباسشویی نه نجسه نه حرامه وسیله ای برای رفاهه چه خارجی درست کنه چه غیر خارجی ضرری نداره مگه خارجی ها همه شون بدن یا کافرن؟

درست حرف بزن زنیکه خودتی بی ادب کی با شما بود ؟ شماها که یاد گرفتین هرجا بگین به من چه به تو چه چرا ...

فشاری نشو عزیزدلم،خودت جواب خودتو دادی،پس دیگه نبینم بگی از غربی ها تقلید میکنید سگ میارید،به تقلید باشه نصف زندگی و تکنولوژی خودت تقلید از اوناست

شما صرفا حق داری بگی به نظر خودت کثیفه یا هرچی،وقتی میگی وای اینایی که سگ میارن چرا از غربیها تقلید میکنن و فلان داری به همهی ما توهین میکنی انگار ما احمقیم کورکورانه و چشم بسته فقط چون اونا سگ دارن سگ گرفتیم

ثانیا،من اگه بیام بگم اینایی که گربه دارن فلانن و بهمان،همشون حق دارن رپیلای بزنن نه فقط کسی که مخاطب توعه

بله اگه خیس بشه نجسه، چرا قاطیشون کردی اخه جدا میشستی،نمیدونم این مردم چرا ادا خارجیها رو درمیارن سگ ...

همون قدر بیفایدست که تو بیاستفاده ای باید نگهتت ندارن؟😂 مگه به استفادست اصلا،از طوطی چه استفادهای میشه، یا از ماهی و..

موی سگ و گربه نجسه

خود گربه نجس نیستا ولی مو که میریزه هست

سگ هم کلا همه چیش نجسه

( من عاشق سگ و گربه ام، ولی احکام طهارت و نجاستش اینه وگرنه یکی از ارزوهام اینه خونه ویلایی بخرم داخل حیاط سگ نگه دارم)

🌷🌷👏