2777
2789
عنوان

بچه پرورشگاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 10181 بازدید | 122 پست
طبق قانونی که جدیداشنیدم مرد میتون بادختدخونده اش ازدواج کن یه دکتری هم میشناسیم قدیمایه دختراهوازی ...

بله میتونه. ولی اینجوری فقط به خود پدرخونده و پدربزرگش محرم میشه.

دایی و عموش نامحرمن

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله این راه هم هست. ولی فقط واسه دختر. چون واسه پسر نمیشه صیغه خوند. دخترم که خب به یه نفر میشه ص ...

بله منم در مورد دختر اطلاعات دارم، وقتي به يه نفر صيغه اش ميكني به بقيه هم محرم ميشه ديگه،،، مثلا وقتي صيغه پدربزرگم بشه، به بابام و برادرامم محرم ميشه، نميدونم تا چه حد درسته،، اما پدرم با اون كسي كه مشورت كرده بود. بهش گفته بود بهتره اينكارو نكني چون دردسر زياد داره، در اونصورت بابام به مامان و مادربزرگ دخترِ شوهرمم محرم ميشد و ،،،،،

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
صیغه ی خواهر برادری و پدر و فرزندی نداریم.😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

نمیدونم والا اینجوری گفتن اونا فامیلمون نیستن گفتم در همین حد در جریانم ولی اولی که گفتم از فامیلای آقا هستن که محرم میشن

من همیشه درد دلم را زیر چهره خندانم پنهان میکنم تا همه فکر کنند نه درد دارم نه دل...  
تو این سایت کامل توضیح داده https://mehrkhane.com/fa/news/9005

اینا رو خوندم عزیزم.

مشکل اینجاست که با شیر فقط به یه خانواده محرم میشه.

و صیغه هم‌خیلی کارساز نیست.

چون بازم نامحرم باقی میمونه.

منظورم اینه که کسایی باقی میمونن که نامحرمن

عزیزم من چون رشتم بوده بهت میگم، چیزی بنام صیغه خواهرو برادری و صیغه فرزندی وجود نداره فقد یک صیغه ...

اینا رو میدونم عزیزم.

ولی بازم ممنونم که وقت گذاشتی تایپ کردی.

عزیزم بلاخره محرم نباشن مگه میخوان چکار کنند از سن بلوغ حجابشو رعایت کنه دیگه 

خب بچه چه گناهی داره؟؟؟؟

من خودم داداش نداشتم، بخاطرش افسردگی گرفتم قرص اعصاب میخورم.

به بچه ی ۹ ساله بگم این که بهش میگی عمو، باید جلوش روسری سرت کنی؟؟؟؟

دستم نباید بهش بزنی؟؟؟

خب نیارمش که زندگیش راحت تره.

گناه داره اون بچه...

سخت نگیر گلم 

مگه دست منه که سخت نگیرم؟؟؟

حکم‌خداست.

یه بچه ی معصوم رو به گناه بندازم، اون دنیا چجوری جواب بدم؟؟؟

نامحرم نامحرمه.

با سخت نگرفتن که چیزی درست نمیشه

خب به پسره که مادرش نامحرمه. چجوری زندگی میکنن وقتی مذهبی هم هستن؟؟؟ عمش، مامان پدرش، خالش...

تا اونجایی ک من میدونم خاله ب خواهرزاده محرمه، اینام میشدن خواهربرادررضایی  ، بقیش ونمیدونم چون من اینچیزا برام خیلی مهم نیست ازشونم نپرسیدم، اینم خودشون یچیزایی گفتن

مگه دست منه که سخت نگیرم؟؟؟ حکم‌خداست. یه بچه ی معصوم رو به گناه بندازم، اون دنیا چجوری جواب بدم؟؟ ...

چه گناهی 

اگه اینطور بود پس هیچ کس بچه قبول نمیکنه

🖤پایداااااار تاااااا پاااااااای داااااار🖤
بله منم در مورد دختر اطلاعات دارم، وقتي به يه نفر صيغه اش ميكني به بقيه هم محرم ميشه ديگه،،، مثلا وق ...

نه عزیزم.

اگه به پدر شما صیغه بشه ففی تا وقتی صیغه هست، به به خود پدر شما محرمه، و پدر شما هم تا آخر عمر به مادر و مادر بزرگ واقعی دختر.

ولی به برادرای شما محرم نمیشن.

شرط محرم شدن به بچه، دخوله.

اگه دخول نباشه، اون دختر به بچه های شوهرش که مثلا پدربزرگ شماست، محرم نمیشه.

دردسرش یکی دوتا نیست که.

از خواهر زنه شیر خورد، عمش چی؟؟؟ مادربزرگ پدریش چی؟؟؟ به اونا که نامحرمه

اونا جلوش حجاب داشتن خیلی ام رفت و امد نداشتن. ب نظر من ادم نباید بیاره وقتی ب این چیزا معتقده

چه گناهی  اگه اینطور بود پس هیچ کس بچه قبول نمیکنه

من نمیدونم دیگران چکار میکنن.

اگه شرایط خوب باشه و هم خاله و هم عمه ی بچه شیر داشته باشن، درست میشه و مشکلی نیست.

ولی اگه نباشه مشکله.

و گناهه.

منم خبر ندارم بقیه چکار میکنن.

گناه و ثوابشون به خودشون مربوطه.

ولی من میدونم که نامحرمن و گناه داره