یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بله این راه هم هست. ولی فقط واسه دختر. چون واسه پسر نمیشه صیغه خوند. دخترم که خب به یه نفر میشه ص ...
بله منم در مورد دختر اطلاعات دارم، وقتي به يه نفر صيغه اش ميكني به بقيه هم محرم ميشه ديگه،،، مثلا وقتي صيغه پدربزرگم بشه، به بابام و برادرامم محرم ميشه، نميدونم تا چه حد درسته،، اما پدرم با اون كسي كه مشورت كرده بود. بهش گفته بود بهتره اينكارو نكني چون دردسر زياد داره، در اونصورت بابام به مامان و مادربزرگ دخترِ شوهرمم محرم ميشد و ،،،،،
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
خب به پسره که مادرش نامحرمه. چجوری زندگی میکنن وقتی مذهبی هم هستن؟؟؟ عمش، مامان پدرش، خالش...
تا اونجایی ک من میدونم خاله ب خواهرزاده محرمه، اینام میشدن خواهربرادررضایی ، بقیش ونمیدونم چون من اینچیزا برام خیلی مهم نیست ازشونم نپرسیدم، اینم خودشون یچیزایی گفتن