2777
2789
عنوان

موی سگ نجس یا نه

3533 بازدید | 66 پست

سلام بچه ها من رفتم ب منزلی ک تو اون خونه سگ نگه داری میشد وقتی برگشتم خونه کل لباسامو تکوندم تا جایی ک جا داشت موهای سگ و جدا کردم از لباسام بعد با کلی لباس دیگه انداختم لباسشویی و همه رو شستم و جمعشون کردم بعد خشک شدن دیدم موی سگ بهشونه از اونجایی ک نمیدونم کدام لباسا همراه اون لباسایی ک موی سگ بهشون بود انداختم ماشین الان به نظرتون کل لباسام نجس هستند چون نماز میخونم دارم دیوانه میشم تو نت زده بود نجسن 😔😔😔

ب نظرتون نجسن همشون؟؟؟یادمم نیست چ لباسایی بود ک بشورمشون دوباره؟؟؟

چکار کنم

یه زنگ بزن پاسخگوی شرعی تا مطمئن شی

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر علمی ثابت شده که مشکلی نداره

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(

میبینم هرچی بنویسم یه حرفی توشه

شسته شده دیگه نجس نیست

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️