2777
2789

علتش شوهر عوضیمه فحاشی بخدا یک لحظه نوزاد رو برمیداره که کمک منه اگه ی نق بزنه صد تا فحشم میده منم فشارم میزنه بالا جوابشو میدم فقط برای نفع خودش خوش اخلاق میشه مثلا برا نیازش .اگه ازش کمک بخام اگه بگم میخام برم خرید اگه بگم بریم بریم بیرون سگ وحشی میشهصب گفت بیا بغلم گفتمنمیام بخدا اصن اعصاب ندارم بس فحشم میده میخاست خفمکنه کلی منو زد بچم با وحشت از خواب پرید . شاغلم میگم با دو بچم جدا شم راحت شم. بچه ها دوس داره. خرج خونه رو میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردی که تحمل نگهداری از بچهارو نداره تا یه نق بزنه یا گریه کنه فحاشی میکنه و بچه رو پرت میکنه بغلت دقیقا چجوری میگی بچهارو دوست داره؟

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

پدری که بچه رو دوست داشته باشه به. مادر اون بچه احترام میزاره

خودتو گول نزن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مردی که تحمل نگهداری از بچهارو نداره تا یه نق بزنه یا گریه کنه فحاشی میکنه و بچه رو پرت میکنه بغلت د ...

بهشون محبت میکنه براشون خرج میکنه ولی انگار به من بخاد کمکی کنه جونش بالا میاد

همینا رو بهش بگو ....

بگو دردت چیه؟ از من خوشت نمیاد، چیزی از من تو رو ناراحت کرده ... بگو تا قبل اینکه من به مو برسم و پاره بشم باهم درستش کنیم.... تکلیف روشن کن ، من تنهایی نمیشه که تلاش کنم برا بهتر شدن .... تو هم قصور داری منم دارم.... بخاطر بچه ها تلاش کنیم بهتر بشه.... اگه هم نمیخوای و به لج کردن ادامه بدی و بگی کل تقصیر از سمت تو هست.... پس من باید تکلیف خودم بدونم....

بنویس تا اتفاق بیفتد  اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست و هر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده   برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم 

ببین گلم بعصی از بد خلقی ها مال طبع آدمهاس ، آدم هایی که خشکی بدنشون بالاس ، تند خو هستن و زود عصبانی میشن ، معمولا لاغر ام هستن ، یه پزشک طب سنتی پیدا کن همسرت رو ببر پیشش خودت هم برو ، این که شما زود بهم میریزی، به خاطر فشار بچه داری و کار هست ، حتما تمان نکات که میگه رعایت کن ، از اون طرف هم با دعا و قرآن خواندن خیلی می تونی آرامش را به زندگی ات بیاری با صدایی که شنیده بشه زیاد استغفرالله ربی و اتوبو علیه بخون ذکر الله را زیاد بگو با صدایی که شنیده بشه ، همراه با اذان با صدای خودت اذان بگو ، باصدایی که شنیده بشه آواز و سرود با معانی مثبت بخون

بهشون محبت میکنه براشون خرج میکنه ولی انگار به من بخاد کمکی کنه جونش بالا میاد

یه مدت برو اگه میتونی

اگرم نمیتونی، یه مدت تمام سرویسایی که بهش میدیو قطع کن و نگهداری بچهارم بنداز گردن خودش

نه غذا درست کن نه سـ کس کن نه بچهارو نگه دار

این کارو منظورم اینه در ازای درست شدن اخلاقش بکنی، بهش بگی تا وقتی بمن کمک نمیکنی و از من خوشت نمیاد، من لزومی نمیبینم کاری برای تو بکنم

درمورد عدم نگهداری از بچها هم بهش بگو منم درحد تو میخوام واسه بچها مایه بذارم، اونا بچهای توام هستن، اگه تو نمیخوای بهشون غذا بدی تمیزشون کنی کمکشون کنی منم نمیخوام

شاید این کار باعث بشه برای مدتی رفتارشو اصلاح کنه تا بعد مشاوره شروع کنین

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

یه مدت برو اگه میتونیاگرم نمیتونی، یه مدت تمام سرویسایی که بهش میدیو قطع کن و نگهداری بچهارم بنداز گ ...

اگه نیازشون برآورده نکنکم منو کتک میزنه میگه اون لحظه همه کینه ها رو بزار کنار

مگه میشه اخه