2777
2789
عنوان

بچه پرورشگاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 10181 بازدید | 122 پست
قوانین رو نمیخوام. میخوام بدونم واسه محرمیت چیکار میکنن. چون دختر باشه به پدر نامحرمه، پسر باشه به ...

میگم عزیزم باید درخواست شیرخواره بدی ....

که بعدش مثلا خواهرای شما و خواهرای شوهرتوت بهش شیر بدن و محرم شه 

ما یه اشنایی داشتیم همین کارو کرد 

یه بچه آوردن هر دو خانواده بش شیر دادن

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو تا از دختر خاله هاي شوهرم اوردن يكيش دختر يكيش پسر الان٧-٨ساله هستن هنوز كه نميدونن منم تازه فهم ...

خب دختره نزدیک به سن تکلیفشه.

محرمیتشو نمیدونی میخوان چیکار کنن؟؟؟

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
آهان... محرمیتشونو نمیدونی میخوان چیکار کنن؟؟؟ هرچند بچه است هنوز... خودشونم احتمالا نمیدونن

شوهر من يه دختر از ازدواج اولش داره،،، براي اينكه به پدر و برادراي من محرم بشه، گفته بودن بايد با پدربزرگ من صيغه بخونه، البته ما بنا به دلايلي اينكارو نكرديم، ميخوام بگم احتمالا يكي از راه هاش بايد همين چيزا باشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
سلام،من چندمورد رو از دوستانم میشناسم که بچه از پرورشگاه و یا شهر دیگه آوردن و نگفتن به بچه. یکیشون ...

ممنونم از اطلاعاتتون.

اونا نحرمیتشون رو چیکار کردن؟؟؟

اطلاعی دارید؟

خب دختره نزدیک به سن تکلیفشه. محرمیتشو نمیدونی میخوان چیکار کنن؟؟؟

فك نكنم كاري بكنن زياد اين مسائل براشون مهم نيست

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
بله میشناسم البته پرورشگاه نیست از بیمارستان گرفتنش از مادرش الان که بزرگ شده بهشم گفتن

خب محرمیتشو چیکار کردن؟؟؟

واسشون مهم بود یا نه؟؟؟

ولی درکل گلم بایدبه بچه توهمون سن کم گفت بچه خودادم نیس که باهاش کناربیاد جد من زمانی که توایران قحطی بوده یه پسر بزرگ میکن خودشونم مردن پیش پدربزرگ ومادربزرگم زندگی میکرده پسره خیلیم مادربزرگمودوس داشته اما دیگ مردی شده بودمیفهمه که نسبتی باهاشون نداره ازشهرستان میادتهران وکلاقطع رابطه کردباخانواده پدربزرگم اصنم نمیدشون و ازدواج کردو بچه دارشد و...ایناچیزایی بودبابام گفته بابامم اون بچگی دیده بودباهاش زندگی کرده بود😊خلاصه منظورم این بزرگ شن وبفهمن هضم کردنش واسشون سخته ممکن یهوبذارن برن همون بچگی بدونن بهتر 

قوانین رو نمیخوام. میخوام بدونم واسه محرمیت چیکار میکنن. چون دختر باشه به پدر نامحرمه، پسر باشه به ...

اونی ک پسر اورد از خواهرش شیر خورد. اونی ک دختر اورده 5سالشه هنوز نگفتن کاری ام نکردن هنوز. چون پدربزرگ بچه قید حیاط نیست صیغه بخونن

اونجوری باید بچه شیر خواره بیاری که شیر بدن بهش اطرافیانت که محرمت بشه

خب وقتی کسی رو نداشته باشی که شیر بده چی؟؟؟؟

بعدم به همه که محرم نمیشه.

مثلا خواهر من اگه بهش شیر بده، ماها بهش محرم میشیم.

ولی مادرشوهر و خواهرشوهرم نامحرمن.

اگرم دختر باشه خب برعکس.

دیگه پیش نمیاد همه با هم شیر داشته باشن که

ی مورد هم دوست مامانم از پروشگاه آورده بود ولی تو 4 سالگیش بهش گفتن واقعا هم مشکلی ندارن دخترشون مث ...

بله قبول دارم.

محرمیتشون رو چیکار‌کردن؟

آها از اون لحاظ،، واقعا نميدونم،،، اما حكمش حتما تو رساله( توضيح المساىل ) اومده، مرجع تقليدتون كيه، ...

میدونم عزیزم.

حکم‌اینه که یا باید شیر بخورن، یا دختر باشه صیغه بشه، که اونم بعد از صیغه باز نامحرم میشه.

ولی خب اصلا اینا تو واقعیت نمیشه