یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
شوهر من يه دختر از ازدواج اولش داره،،، براي اينكه به پدر و برادراي من محرم بشه، گفته بودن بايد با پدربزرگ من صيغه بخونه، البته ما بنا به دلايلي اينكارو نكرديم، ميخوام بگم احتمالا يكي از راه هاش بايد همين چيزا باشه
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ولی درکل گلم بایدبه بچه توهمون سن کم گفت بچه خودادم نیس که باهاش کناربیاد جد من زمانی که توایران قحطی بوده یه پسر بزرگ میکن خودشونم مردن پیش پدربزرگ ومادربزرگم زندگی میکرده پسره خیلیم مادربزرگمودوس داشته اما دیگ مردی شده بودمیفهمه که نسبتی باهاشون نداره ازشهرستان میادتهران وکلاقطع رابطه کردباخانواده پدربزرگم اصنم نمیدشون و ازدواج کردو بچه دارشد و...ایناچیزایی بودبابام گفته بابامم اون بچگی دیده بودباهاش زندگی کرده بود😊خلاصه منظورم این بزرگ شن وبفهمن هضم کردنش واسشون سخته ممکن یهوبذارن برن همون بچگی بدونن بهتر