2777
2789
عنوان

دل شکستن

| مشاهده متن کامل بحث + 12691 بازدید | 91 پست
من از جزئیات شخصیتش مطلع نبودم که.در ظاهر خیلی موجه و با شخصیت بود حتی توی اون مدت ۶ ماه هم من کمتری ...

شما اول بگو چن سالته؟

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توی دانشگاه و محل کار با آقایون زیادی در ارتباط بودم ولی بر ای ازدواج و تصمیم جدی سومین نفر بود

یه جای کار میلنگه  

شاید چون تجربه خیلی تلخی نداشتی (خوشبختانه) . نمیدونم ولی یه چیزی هست اون وسط

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
متوجه منظورت نمیشم.تجربه تلخ؟

ینی مثلا یه دختری یه ضربه خیلی شدیدی از یه پسر بخوره و یهویی از خواب غفلت بیدار شه. میگم دیگه نمیدونم داستانت دقیقا چیه ولی یه چیزایی نیس یا هست

اگر دوست داری کامل توضیح بده عزیزم.مشکل چی بود؟

ازدواج ما از اولش هم اشتباه بود، با اینکه مخالف بودم ولی با اصرار مادرم راضی شدم باهاش ازدواج کنم، اعتماد بیش از حد به خانوادش و خوب بودنشون باعث شد بدون هیچ تحقیقی به خاطر فامیل بودن قبولش کنم، اما همون هفته اول عقدمون فهمیدم اشتباه کردم، خیلی باهم فرق داشتیم، خیلی بدی ها داشت،رابطه های بی سرانجام در گذشته، ولی میدونستم دوستم داره، توی ماه دوم رابطمون یکدفعه عوض شد،بهش شک کردم، خانوادش رو در جریان گذاشتم، روزای بدی رو میگذروندم، با اشک هام  اشک میریخت، اخرشم گفت بهم خیانت کرده و من همون لحظه تمومش کردم 

گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢
ازدواج ما از اولش هم اشتباه بود، با اینکه مخالف بودم ولی با اصرار مادرم راضی شدم باهاش ازدواج کنم، ا ...

ای کاش لااقل از خیانتش مطمئن میشدی.رابطتون گرم بود؟