2777
2789
عنوان

دل شکستن

| مشاهده متن کامل بحث + 12691 بازدید | 91 پست
گفتم با هم ارتباط فامیلی دور داریم.من از نگاهاش  و رفتارش حس میکردم بهم توجه خاص داره.بعد هم گف ...

مردی که شخصیت داره و خانواده داره نمیاد شیش ماه به دختره ابراز علاقه کنه بعدش بگه ما به درد هم نمیخوریم عزیزم

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
منم با اینکه عقد کردم و ده ماهه ازش جدام و دارم طلاق میگیرم، ولی هنوز با خواهرش و خانوادش در ارتباطم ...

هرچی خیره ومصلحته ببیت به  روناکی دلت 

من بدبودم توچرابابدی کردن خودت روبیش ازحدخوارکردی...گناه تنهایی من تاابدگردن توست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا مشخصه اونروزا صدای شکستن دلت تااااااااا اسمونا رفته و این سزای عملشه....تعجب نکن دنیا دار مکاف ...

آره باور کن خیلی بد جوری شکستم.من دو سال بعدش ازدواج کردم.بامزه اینکه خانمش توی مراسم من میرقصید اساسی .به همسرم تبریک گفت ولی به خود من تبریک نگفت.مطمئنم به گوشش رسیده بود که ما قبلا با هم ارتباط داشتیم

مردی که شخصیت داره و خانواده داره نمیاد شیش ماه به دختره ابراز علاقه کنه بعدش بگه ما به درد هم نمیخو ...

هنوز هم میگم واقعا خانواده داره چون مقصر خودشه نه خانواده.من در مورد با شخصیت بودنش قبل از اون اتفاق میگم نه بعدش‌

آره باور کن خیلی بد جوری شکستم.من دو سال بعدش ازدواج کردم.بامزه اینکه خانمش توی مراسم من میرقصید اسا ...

قربون دلت برم میدونم چی کشیدی😔😔😔توام ببخشی خدا نمیبخشدش اونروزاتو یادش نمیره

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  
هنوز هم میگم واقعا خانواده داره چون مقصر خودشه نه خانواده.من در مورد با شخصیت بودنش قبل از اون اتفاق ...

خب همین دیگه. آخه شخصیت قبل و بعد نداره عزیزم. یا یه نفر با شخصیته یا نیس. اگه هست که همیشه هست اگه نیس قطعا نیس و اون چه که ابراز میکنه یا نمایشه یا اینکه طرف مقابلش خیلی چشم و گوش بسته س. از ما گفتن

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
آخه ازدواج فرق میکنه تا اینکه طرف بازی بده آدمو 

ای کاش من قبل عقد تمومش میکرد نه دو ماه بعد عقد، لااقل جدایی برام راحت تر بود،  این همه درد بعدش نمیکشیدم... 

به حالی رسیدم که برادرش بهم گفت یه روزی آه دل شکستت نه تنها برادرم و بلکه تمام خانواده م رو میگیره

گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢
قربون دلت برم میدونم چی کشیدی😔😔😔توام ببخشی خدا نمیبخشدش اونروزاتو یادش نمیره

ممنون عزیزم.این تاپیک رو زدم فقط واسه خالی کردن دل و ذهنم.خیلی درگیر مریضی پسرش شدم.لحظه ای از یادم نمیره

ای کاش من قبل عقد تمومش میکرد نه دو ماه بعد عقد، لااقل جدایی برام راحت تر بود،  این همه درد بعد ...

بنظرم دوری از خانواده طرف بهتره چون اخبار زندگی تو در اختیارش میذارن

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
ممنون عزیزم.این تاپیک رو زدم فقط واسه خالی کردن دل و ذهنم.خیلی درگیر مریضی پسرش شدم.لحظه ای از یادم ...

چون مهربونی

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  
خب همین دیگه. آخه شخصیت قبل و بعد نداره عزیزم. یا یه نفر با شخصیته یا نیس. اگه هست که همیشه هست اگه ...

من از جزئیات شخصیتش مطلع نبودم که.در ظاهر خیلی موجه و با شخصیت بود حتی توی اون مدت ۶ ماه هم من کمترین بدی و بی احترامی ازش ندیدم.مس فکر کردی دلیل اینهمه تعجب و شوکه شدنم چی بوده.نه مشکلی بود نه اختلاف نظری و نه بحثی فقط به یکباره اومد گفت ما به درد هم نمی خوریم.الان میگم بی شخصیت و نامرده ولی تا قبل از گفتن اون حرفها واقعا کمترین بدی ازش ندیدم 

ممنون عزیزم.این تاپیک رو زدم فقط واسه خالی کردن دل و ذهنم.خیلی درگیر مریضی پسرش شدم.لحظه ای از یادم ...

عزیزم هیچ چیز دنیا بی حکمت نیست برای آدما دعا کن ولی دلت نسوزه، هیچکس از خدا مهربون تر نیست.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
بنظرم دوری از خانواده طرف بهتره چون اخبار زندگی تو در اختیارش میذارن

اره بهتره، ولی متاسفانه  هم خبرای زندگیم بهش میرسه هم خبرش به گوشم میرسه، چون نسبت فامیلی داریم

گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢
عزیزم کاش واقعا همین باشم

مطمئنم هستی😍