2777
2789
عنوان

دل شکستن

| مشاهده متن کامل بحث + 12691 بازدید | 91 پست
خیلی غرورم جریحه دار شده بود اصلا باورم نمی شد.حتی حاضر نشد تلفنی واسم علتش رو توضیح بده.فقط گفت من ...

خیلی سخته اینجور رفتن ها... اینکه همیشه از خودت بپرسی چرا؟  چی شد؟ 

گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢
من خیلی شنیدم کسی که دل شکسته تو زندگی و بچش تلافی شده، تازه گناه اخروی شم هست  ولی عجیبه که ب ...

خواهرش دوست بچگیهامه.خیلی با هم صمیمی هستیم.من حتی مراسم ازدواجش هم رفتم چون فامیل هستیم.بعد از توم شدن رابطمان که به ظاهر جواب منفی از جانب من بود دیگه خانواده هامون به روی خودشون نیاوردن و همچنان ارتباط دور بود.یادمه حتی شب عروسیشون موقع تبریک گفتن آقا اصلا انگار نه انگار که روزی با من بوده و قرار ازدواج داشتیم‌.خیلی شاد و ریلکس جواب تبریک منو داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرش دوست بچگیهامه.خیلی با هم صمیمی هستیم.من حتی مراسم ازدواجش هم رفتم چون فامیل هستیم.بعد از توم ...

خیلی پررو بوده. کاش راست شو میگفتی که خودش مرد نبود

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
خیلی سخته اینجور رفتن ها... اینکه همیشه از خودت بپرسی چرا؟  چی شد؟

آره باور کن وقتی تموم کرد اصلا واسم قابل باور نبود.حس میکردم مسخرم کرده و خیلی حالم بد بود 

من خیلی شنیدم کسی که دل شکسته تو زندگی و بچش تلافی شده، تازه گناه اخروی شم هست  ولی عجیبه که ب ...

منم با اینکه عقد کردم و ده ماهه ازش جدام و دارم طلاق میگیرم، ولی هنوز با خواهرش و خانوادش در ارتباطم.

گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢
خیلی پررو بوده. کاش راست شو میگفتی که خودش مرد نبود

اون لحظه فقط به غرور له شدم فکر میکردم.اینکه منو مسخره خودش کرده بود و بعد از کلی ابراز علاقه و قرار خواستگاری و اینها یهو گفت نه من فقط میخواستم وجهه خودم رو تو جمع حفظ کنم.تنها به همین دلیل گفتم نه از جانب من باشه

آخه کدوم آدم نرمال، سالم و عاقلی تو مدت شیش ماه آشنایی به قصد ازدواج ابراز علاقه میکنه هنوز هیچی نشده، و کدوم آدم عاقل تری این ابراز علاقه رو باور میکنه؟!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
آره باور کن وقتی تموم کرد اصلا واسم قابل باور نبود.حس میکردم مسخرم کرده و خیلی حالم بد بود 

میفهمم، خیلی سخته خیلی، من گفت بهم خیانت کرده ولی نمیدونم چرا ته دلم نتونستم باور کنم. 

منم با اینکه عقد کردم و ده ماهه ازش جدام و دارم طلاق میگیرم، ولی هنوز با خواهرش و خانوادش در ارتباطم ...

آخه ازدواج فرق میکنه تا اینکه طرف بازی بده آدمو 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

کاملا مشخصه اونروزا صدای شکستن دلت تااااااااا اسمونا رفته و این سزای عملشه....تعجب نکن دنیا دار مکافاته😔 خدا بزرگه

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  
آخه کدوم آدم نرمال، سالم و عاقلی تو مدت شیش ماه آشنایی به قصد ازدواج ابراز علاقه میکنه هنوز هیچی نشد ...

گفتم با هم ارتباط فامیلی دور داریم.من از نگاهاش  و رفتارش حس میکردم بهم توجه خاص داره.بعد هم گفتم هم با شخصیت بود هم خانواده دار.خوب این موارد در کنار آشنایی بیشتر و ابراز علاقه کلامی باعث میشه کم کم علاقه ایجاد بشه‌.نمیشه به حساب بی عقلی گذاشت دوست محترم

اون لحظه فقط به غرور له شدم فکر میکردم.اینکه منو مسخره خودش کرده بود و بعد از کلی ابراز علاقه و قرار ...

به نظرم کار خوبی کردی، شاید منم اگه عقد نمیکردم میگفتم من تمومش کردم، البته من هر دو خانواده میدونستن که اون مقصره