2777
2789
عنوان

اسپرم اهدايي...اصفهاني ها بيان لطفا وخانوما نابارور

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 80 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه وضعیه.خوبه که حالا راه دیگه ای پیشنهاد نمیدن.عجب خر تو خریه😐😐😐😐

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
تااینجاش که عجیب نبود.همه این مراکزا معمولا میپرسن از کجاآشناشدیم با مرکزشون.حالا اسپرم اهدایی انجام ...

اخه  زنه لحنش صداش يجوري بود مثل اون پيرزنايي بود ك تو تلويزيون فال ميگيرن صداش اينجوري بود ترسيدم

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت
وای چه وضعیه.خوبه که حالا راه دیگه ای پیشنهاد نمیدن.عجب خر تو خریه😐😐😐😐

متوجه نشدم منظورتون و

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
اخه  زنه لحنش صداش يجوري بود مثل اون پيرزنايي بود ك تو تلويزيون فال ميگيرن صداش اينجوري بود ترس ...

اسم مرکزش چی بود؟معتبره؟

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

بچه هاجون بدور ازشوخي كسي تا حالا اين مركز رفته؟؟

اصفهاني هاي عزيز اين دكترو ميشناسين؟؟

كارش خوبه ؟؟گفت اخرماه بهم نوبت ميده فرداتماس بگيرم صبح...

بچه ها جون بخدا خسته شدم از اي وي اف ودرداش. هنوزم خونريزي ودردشديد دارم  خيلي سخته 

اگه واقعا كارش خوبه ميخام برم

جنين هاي من چون شوهرم اسپرمش ضعيفه نميتونه مرحله چهارساولي رو رد كنن ولانه گزيني كنن بعد انتقال. وميغتن

اخه اون بچه ای که از این طریق به دنیا میاد حلال زادس؟؟؟؟

حرام نیست خود رهبرم گفتم ایرادی نداره از نظرشرعی.ولی شرط داره.چون لمسی از طرفین صورت نمیگیره و حسی وسط وجود نداره.واینکه طرفین اصلا همو نمیشناسن و نمیبینن.ایراد نداره 

اخه اون بچه ای که از این طریق به دنیا میاد حلال زادس؟؟؟؟

اين چه حرفيه كه ميرني واقعا برات متاسفم. حالا خدا بهت داده نبايد اينجوري حرف بزني گناه ما چيه يعني بايد تا اخرعمرمون بسوزيم درحسرت بچه..واقعا كه بهتره قبل حرف زدن فك كنين خيلي ناراحت شدم ازحرفتون

حالا فرص اسپرم هم گرفتی کجا بهت وارد میکنن؟

باید میکرو شه.تو همون کلینیک

راجع به محلش تحقیق کن حتما  ببین مجوزی چیزی دارن یا نه

چه جوري تحقيق كنم. من اصفهاني نيستم😔😔