2777
2789
عنوان

اسپرم اهدايي...اصفهاني ها بيان لطفا وخانوما نابارور

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 80 پست
اين چه حرفيه كه ميرني واقعا برات متاسفم. حالا خدا بهت داده نبايد اينجوري حرف بزني گناه ما چيه يعني ب ...

وا عزیزم مگه من اهانتی به شما کردم یا خدایی نکرده مسخرتون کردم؟چون نمیدونستم این روش تو ایرانم هست فقط سوال کردم همین

بهتره ظرفیتمونو ببریم بالا یکم

چه جوري تحقيق كنم. من اصفهاني نيستم😔😔

منم اصفهانی نیستم.من قبل 96یه بارانجام دادم تهران.که گفتن دیگه غیرقانونی شده

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هاجون بدور ازشوخي كسي تا حالا اين مركز رفته؟؟ اصفهاني هاي عزيز اين دكترو ميشناسين؟؟ كارش خوبه ...

عزیزم درکت میکنم من اصفهانیم ولی نشنیدم تو مرکز هم جنین اهدایی پیشنهاد میدن به کسانی گه شوهرشون مشکل اسپرم داشته باشه میگم مشکل شوهرت چیه ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

عزیزم درکت میکنم من اصفهانیم ولی نشنیدم تو مرکز هم جنین اهدایی پیشنهاد میدن به کسانی گه شوهرشون مشکل ...

ميكروادنوم هيپوفيز داره و اسپرم ها شكل طبيعي وسرعت ندارن

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت
وا عزیزم مگه من اهانتی به شما کردم یا خدایی نکرده مسخرتون کردم؟چون نمیدونستم این روش تو ایرانم هست ف ...

عزیزم ظرفیت استارتر بالاس.ولی دردی که داره خیلی تلخه.وقتی تنها راه هست حق داره برخورد کنه.دعاش کن

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
باید میکرو شه.تو همون کلینیک

اخه من اصفهانیم و چند سال دنبال دوا و دکتر  تو مراکزی که اینجا میکرو میکنن این دکتر کار نمیکنه

من اصفهانم ولی همچین دکتر و اسمی رو اصلا تا حالا نشنیدم

من چون ازصداي زنه ترسيدم اين تاپيك رو گذاشتم ببينم واقعا همچين كسي هسست

عزیزم ظرفیت استارتر بالاس.ولی دردی که داره خیلی تلخه.وقتی تنها راه هست حق داره برخورد کنه.دعاش کن

بله خیلی تلخه ولی من هیچ اهانتی نکردم فقط سوال کردم در مورد این روش.خدا ایشالا به همه یه بچه سالم بده

اخه من اصفهانیم و چند سال دنبال دوا و دکتر  تو مراکزی که اینجا میکرو میکنن این دکتر کار نمیکنه

من ترسيدم كلاهبردار باشه تمام مطالب سايت شوخوندم اخرم زنگ زدم بعدك ازصداي زنه بيشتر توشك افتادم. البته از زنه پرسيدم تلقيح روكي انجام ميده گفت دكتر زنان هم تومطب داريم اون انجام ميده وتومطب انجام ميده

ببین عزیزم اونایی هم که صفر ان از بیضه هاشون بیوپسی میکنن و پیدا میکنن تعدادی اسپرم شما که اسپرم دارین ازمایش تانل و dfi اسپرم داده ؟

من ترسيدم كلاهبردار باشه تمام مطالب سايت شوخوندم اخرم زنگ زدم بعدك ازصداي زنه بيشتر توشك افتادم. الب ...

پس ای یو ای میکنه 

عزیزم انشاله بزودی خودت بچه دار شی من خودمم نازایی دارم میفهممت

انشاالله😔😔

من ترسيدم كلاهبردار باشه تمام مطالب سايت شوخوندم اخرم زنگ زدم بعدك ازصداي زنه بيشتر توشك افتادم. الب ...

نه اگه کلاهبردار بود مطب نداشت  اونم جایی به این مهمی