2777
2789
عنوان

اسپرم اهدايي...اصفهاني ها بيان لطفا وخانوما نابارور

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 80 پست

انشاالله خدا به زودی دامنتو سبز میکنه. ببین به نظرم برای نظر نهایی راجع به اس همسرت یک سر پیش دکتر صفوی نژاد برین. صدیقی گیلانی هم عالیه. اگه نظرشون به اهدایی بود برین سراغ آی یو آی که عوارض کمتری داره. چون متاسفانه این آی وی اف و تخمک گیری زیاد اثرات خوبی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله خدا به زودی دامنتو سبز میکنه. ببین به نظرم برای نظر نهایی راجع به اس همسرت یک سر پیش دکتر ص ...

من تخمك كشي اينا كردم هنوزم جنين دارم ولي جنين هام بعد انتقال رشد نميكنن وازمرحله چهارسلولي. به٨سلولي نميرسن ..سر دفع اشون بدبختي كشيدم دردهاي شديد😭😭 دكترزنان ام گفته توپريودي بعدي براي انتقال مجدد برم ولي. اميدي ندارم دوباره دردبكشم امپول وقتي شوهرم اصلا درك نميكنه  فك كن توهمه اون دردا تنها بودم همه گفتن خودت بچه ميخاستي حالا بكش .. مادرشوهر اشغالم بهم گفته بود مشكل ازپسرمه. ولي مابچه نميخاييم فقط پسر خودمون زنده باشه كافيه 😔😔 من هم نميخام طلاق بگيرم هم بدون بچه نميتونم زندگي كنم

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت
چقدر پر رووو. تو هم تهدیدشون میکردی به طلاق. دروغ میگن. اینجوری میگن تا شما ببخشید پررو نشی از نظر خ ...

اونا ميدونن بخاطر بيماري پدرم طلاق نميگيرم تا ناراحت نشه. وازاين نقطعه ضعفم استفاده ميكنن ولي نميبخشمشون. ازخداهميشه وهر روز وهرلحظه ميخام  هربلايي سرم اوردم وهر حرفي زدن كه باعث شد اشكم دربياد هزار برابر بدتر سرشون بياد هميشه ازخدا اينو ميخام

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت