دختررهایافته مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 85 عنوان بدون تعارف بگید سی سالگی برا ازدواج دختر دیره 475 بازدید | 57 پست ؟ 1404/06/15 | 06:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 14180 اتفاقا گلدن تایمشه یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11320 برای ازدواج نهاما بعضیا دوسدارن مادر جوونی باشن برای اونا شاید دیر باشهمن خودمم دیر ازدواج کردم و این موضوع مادر شدن فقط اذیتم میکنه ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
دختررهایافته مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 85 جایی ثبت رسمی شده دیره؟تو قانون و شرع؟ عرف وفرهنگ جامعه
feetonferry عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 2668 بستگی به ویژگی ها و شرایط خانوادگی دختر داره. اگر همه چیز محدوده، شاید بله، کمی سخت تر از بقیه باشه.
دختررهایافته مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 85 برای ازدواج نهاما بعضیا دوسدارن مادر جوونی باشن برای اونا شاید دیر باشهمن خودمم دیر ازدواج کردم و ای ... منم به این بخشش خیلی فکر میکنم