2777
2789
عنوان

مراسم خواهرشوهر

636 بازدید | 53 پست

سلام دوستان من خواهر شوهرم الان ده ماه نامزد کرده من الان فهمیدم احساس میکنم بهم توهین شده فکر کنم میخوان حالا جشن بگیرن میدونم تا صبح روز جشن بهم نمی گن بنظرشما چه کار کنم برم سبک‌وسنگین رفتار کنم یا نه؟اصلاکلی بگید ممنون

لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم

به نظرم یه بهونه جور کن نرو

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل مهمون برو يه كمم دير برو

اگر صبح جشن گفتن چه جوری بدون آرایشگاه ولباس مجلسی برم؟ 

لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم
مثل مهمون برو يه كمم دير برو

کاملا موافقم

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
اگه نري بقيه نميفهمن چرانرفتي فك ميكنن ازشادي اوناناراحتي ولي بگوبه حانواده همسرت كه ناراحت شدي

عقل ندارن بعد میگن حسودی کرده وشوهرمو پر میکنن

فعلا ی لباس شیک بخر داشته باش اگر اخرین لحظه گفتن یکی از هدفاشون اینه ک چیز خوب تنت نباشه بعدم  ب خودت برس یکم دیر تر برو تا زمانی ک نگفتن بهت اصلا ب روشون نیار ک جشن دارین یا نه