2777
2789
عنوان

مراسم خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 53 پست

[QUOTE=59022761]ی لباس شیک بپوش کت دامن  ارایشگاهم برو  ولی بشین  نمیخاد برقصی یا کمک کنی عقده؟[/QUOTEفقط جشن میگیرن ده ماه عقد کردن خونه خواهرشوهر بزرگی 

لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو ولي مثل يه مهمون رفتار كن از جاتم بلند نشو نري برات حرف درميارن

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
اگر صبح جشن گفتن چه جوری بدون آرایشگاه ولباس مجلسی برم؟ 

ب قول زندایم زن اونیع ک توی هر شرایطی کمد لباسش نو باشه...توام خریدت بکن...چون در هر صورت باید بری...ولی سنگین برخورد کن و زیاد تو دست و پاشون نرو

من بودم قطعا نمیرفتم برین مسافرت بگین ما که نمیدونستیم

شوهرموچیکارکنم؟؟؟

لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم
اگر صبح جشن گفتن چه جوری بدون آرایشگاه ولباس مجلسی برم؟ 

به نظرم تیپ بزن ب خودت برس بهترین لباستو بپوش اصلا ب رو خودت نیار انگار نه انگار که برات مهم بوده بهت نگفتن بهشون کم محلی کن چون اگه ساده بری خودت بعد میشی چون بقیه نمیدونن که تو چرا هیچ ب خودت نرسیدی

همین موقعیتو داشتم . ..عین قضیه شما ...رفتم..ولی خیییلی اشتباه کردم.  الان فکر میکنم نباید میرفتم . بزار هر جور دوست دارن فکر کنن..مگه اونا فکر کردن این کار بی محلی و حساب نکردن شما باعث رنجش شما میشه

برو مثه به مهمون هر کی هم اکمد پیشت بگو بش

ما یکی از اقوام اینجوری شد البته اون برا برادر شوهرش بود 

همه فهمیدن تقصیر خانواده شوهرش بوده 

چون خیلی شیک با بچه هاش اومد و مثه یه مهمون 

من به تنگ آمده ام از همه چیز ، بگدارید هواری بزنم 😔😔😔    
به نظرم تیپ بزن ب خودت برس بهترین لباستو بپوش اصلا ب رو خودت نیار انگار نه انگار که برات مهم بوده به ...

مامانم دقیقا همینو گفت

شوهرموچیکارکنم؟؟؟

اگرمجبور شدی بری نری اونجا هی قر بدی و خوشگل کنیا

یه لباس شیک وساده میپوشی ارایشگاهم نرو موهاتو خودت اتو کن ارایش هم خودت کن 

اگر چند روز قبلش گفتن که اصلاا نرو خودتو بزن به مریصی بگو امادگی ندارم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
همین موقعیتو داشتم . ..عین قضیه شما ...رفتم..ولی خیییلی اشتباه کردم.  الان فکر میکنم نباید میرف ...

خیلی دلم ازشون گرفته من عروسبزرگیم