2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثمون شد

115 بازدید | 23 پست

بگین مشکل از منه یا شوهرم

شوهر من مدلش جوریه که تا پولی تو دستش نباشه تلاشی برای خرید هیچی نمیکنه

نه خونه داره نه ماشین نه تاحالا طلایی خریده بجز یبار یک گرم انگشتر خرید برام اونم کلی خواهش کرده بودم

تاحالا یبار نگاه نکرده ببینه قیمت خونه اصلا چنده چون میگه ندارم برای چی نگاه کنم

بابام چند سال پیش دید اینا هیچ کار نمیکنن خودش یه ماشین داد شوهرم یبار نشده بگه بفروشیم بهترشو بخریم

رفتاراش برام غیر قابل تحمله

اینا تو خواستگاری بمن قول یه زندگی خوب دادن

باباش کلی باغ و خونه و مغازه داره میگه پسرم خودش تلاش کنه بخره

شوهرمم میگه نمیتونم

من خسته شدم

انقدر گفتم نمیتونی یه پیشرفتی کنی بقیه همکارات خونه و ماشین خریدن من تنها دارم دنبال وام میگردم خونه هارو تو دیوار نگاه میکنم خسته شدم میگه تا آخر عمر ما مستاجریم خودتو خسته نکن میگم من اگه میدونستم اصلا جواب مثبت نمیدادم

کل طلاهامو بفروشم یه میلیارد تو بزار از بابات بخواه

یبار از باباش خواست باباشم گفت ندارم

البته پول رهن مغازه هاش از ۱میلیارد بیشتره و برای خواهرشوهرم ماشین اینا خریده

امروز گفتم خارج شهر خونه پیدا کردم قیمتش ۱میلیارده گفت من نمیام گفتم خودم میرم از مستاجری خوشم نمیاد شروع کرد که تو همیشه اعصاب منو خورد میکنی من با تو آرامش ندارم خسته شدم انقدر تحقیرم کردی

هم عذاب وجدان دارم هم به شدت ناراحتم😭

تاحالا یه النگو به دخترم نخریده 

خوراک و پوشاک کم نمیزاره هرررچی بخوام میخره ولی بقیه چیزا اینجوریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت شدم گفت تو فقط کارت تحقیر کردن منه اخلاقت بده و ...

پدرش مال ومنال زیاد داره احتمالا هم تا بچه هاش بزرگ شن هرچی خواستن ریخته دم دستشون شوهرتم خیالش به اون گرمه پیش خودش میگه بلخره یه روزی مال من میشه که

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب راست میگه چه قدر بیچاره رو خفت میدی . خیلی روی رابطه تون تاثیر میذاره اقتدار مردو له کنی . دوحالت داره یا درامدش کفاف پس انداز و طلاو النگو  خریدن و اینا میده یا نمیده اگر کفاف میده که خرج خونه رو خودت بگیر دست یا پس انداز رو مدیریت کن . مثلا بگو ماهی انقدر بده من کاری هم نداسته باش خودت ببر طلا بخر یا هرچی .

حالت دوم اینه که نداره .همون طور که خودت هم گفتی حمایت مالی نمیشه از طرف پدرش . پس دیگه شما که نباید برای پول بقیه کیسه بدوزی به کسی ربطی نداره که پدر شوهر چقدر درامد داره . شوهرت هم یقین بدون براش سخت بوده ولی با پذیرفتن شرایط خودشو اروم کرده . 

نکته مهم و اخر اینه که زندگی خوب و خوشبختی همیشه فقط توی پول نیست توی خونه و مدل ماشین نیست .درسته بعضیا جاه طلب ترن. بعضیا کمتر .ولی مهم ارامش خونه ات هست انقدر زیربنای ارامش خونه ات رو خراب نکن . یهو به خودت میای می بینی اون بحث مالی که درست نشد هیچ خوشی الانت هم از دست دادی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
حق با تو هسته مرد وضیفش آسایش همسرش رو فراهم کنه و پدرش هم بای کمک کنه

همش میگه من درامدم همینقدره تو منو تحت فشار میزاری هروقت تو خیابون موندی اونوقت حق داری شاکی بشی 

اگه قرار باشه خودمون مستاجر بمونیم طلاهامو نگه دارم بهتره بیشتر سود داره

طلا دیگه رشدشو کرده دیگه آخر آخرش میخواد صد تومنی بره بالا اما مسکن خیلی وقته تو رکوده اگه یهو بره بالا دستتون به همین هم بند نمیشه . البته این تئوری شخصی منه. خودم اینجوری خونه دار شدم . هر شب دیوار دنبال خونه بودم و همسرم داد و بیداد که تو منو تحت فشار گذاشتی تو کاری نداشته باش و از این حرفا اما من کار خودمو کردم و الان چندین ساله هر جا میشینه میگه اگه الین این کارو نمی‌کرد من الان که الانه مستاجر بودم . بعد از اون هم کلا امور مالی دست خودمه 

خوب راست میگه چه قدر بیچاره رو خفت میدی . خیلی روی رابطه تون تاثیر میذاره اقتدار مردو له کنی . دوحال ...

اگه وعده های دروغ پدرشوهرم نبود عمرا قبول میکردم ازدواج کنم

حتی به زندگی تو خونه کوچیک قدیمی راضی شدم ولی اونم نشد