2777
2789
عنوان

مراسم خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادتو برا مراسم نمیگن ؟

نه، خانواده من اصلا برای مراسمی ازطرف شوهرم نمیان 

لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم

چقدددد احمقن واقعا 😐😐😐 تو آبروشونی هر جوور باهات رفتتار کنن پس فردا همون جوری با دخترشون رفتار میشه😐😐

من مراسم نامزدیمو ب خاطر زن داداشم یه ماه عقب انداختم بعدم ب فامیل شوهرم با افتخار گفتم تا زن داداشم اجازه نده از نامزدی خبری نیس با اینکه خآله همسرم ب خاطر نامزدی ما از فرنگ اومده بود 

به پیج اینستام سر بزنید سفارش بدید براتون انجام میدم ☺️ @golden.handmades
وایییی چقد بد .....استارتر جواب منو بده خانوادتو دعوت نکردن ؟ناراحت نشدی ؟

من خودم بعد از ده ماه فهمیدم چه برسه خانوادم

لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم
چقد بد ...منم خیلی ناراحتم که چرا خانوادم دعوت نشدن خیلی بی فرهنگی ه

از بی فرهنگ بدترهستن 

عزیزم بعضی از خونواده ها بی فرهنگند. خودتو بخاطر بیشعوری آنها ناراحت نکن. دو تا خواهرشوهرای منم عقد کردند بمن و جاریم نگفتن. یکیشونو خواب دیدم که مراسم عقدشه و شوهرم تنها رفت ولی بعد به شوهرم گفتم باورش نمیشد که خواب دیده بودم.یکیشون حس ششمم گفت و رفتم . ولی خوب خیلی حرص خوردم. اما خوب شد که رفتم همیشه می تونم بگم من کم نذاشتم و البته موارد بعدی تو زندگیشون یه جورایی کم گذاشتم و دقشون دادم.

می دونی بعد فهمیدم‌هر دو خواهرشوهرام نامزدی نافرجام داشتن بخاطر همین از ترسشون به کسی نگفتن

یا من هو به کل مکان