2777
2789
عنوان

جاسمین

1059 بازدید | 63 پست

به نظرم اون دختره مورد دار بود چون اول طوری حرف زد که مسیح زادست بعد هم گفت من مسلمان بودم و فلان چون اگه مسیحی شدی برو خوش باش چرا کل جد وآبادت که مسلمان بودن رو زیر سوال میبری و از زمین وزمان در نظر خودت دلیل میاری که فلان و بهمانه به خدا بیدار باشین اینا همش جنگه نرمه تو کشور خودمون که دینمون اسلام داریم توهین میشنویم و کسی جلودارش  نیست داشت بین شیعه و سنی تفرقه مینداختن ومیگفتن که سنی ها میگن شیعه کافره به نظر من هیچ مسلمونی چه شیعه چه سنی  به هم دین خودش لقب کافر نمیده این خودش نه مسیحی بود نه مسلمان نه چیز دیگه این خوده دشمن بود که داشت اذهان عمومی رو مسموم میکرد چون هیچ مسیحی بیکار نیس بباد بشینه دلیل منطق از خودش دربیاره میشینه زندگیشرو میکنه 

اگر دینمان را در جیب خود نگه دارین و در تلاش نباشیم به حلقوم دیگران فرو کنیم؛ جنگ نرم و این اراجیف بی معنی میشن!!!!!!!

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

مسیحی مگه بیکاره بیاد بقیه رو قانع کنه آخههه

ولکن آقااا ولکن

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا من الان وارد شدم فکر کردم میخواین در مورد قرص ضد بارداری یاسمین و عوارضش بحث کنید. برای همین گفتم بیام لینک بدم برید بخونید. خداییش دلتون خوشه. من اون تاپیک رو دیدم ولی اصلا حرف نزدم یعنی کامل نخوندم. این تاپیکها رو میزنن فقط برای دعوا و سرگرم شدن. شما هم بهشون بها میدین دیگه

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

ناهار میدن؟

(آقا هستم   ) ‌یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...!  از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟
بخدا من الان وارد شدم فکر کردم میخواین در مورد قرص ضد بارداری یاسمین و عوارضش بحث کنید. برای همین گف ...

خیلی حرفای بدی میزد خودم رو موظف دونستم تا نظر خودمو بگم 

مبلغ بیکار تا دلت بخواد هست. تمامشونم میخوان از آب گل آلود ماهی بگیرن. خیلی بده که رتبه اول تغییر دین رو تو کشورهای اروپایی به ایرانیا میدن. وجهه ی فوق العاده بدی داره. حالا با جوانب دیگه ش کاری ندارم. تاپیک قبلی رو خوشبختانه نخوندم اما تا بخوای امثال این آدما رو دیدم. 

صدای قلب نیست. صدای پای توست که در سینه ام می دوی... کافیست کمی خسته شوی؛ کافیست بایستی؛
مبلغ بیکار تا دلت بخواد هست. تمامشونم میخوان از آب گل آلود ماهی بگیرن. خیلی بده که رتبه اول تغییر دی ...

پس اگه انا مبلغ هستن  چرا ما جلوشون رو نگیریم و از دینمون دفاع نکنیم

خب ناخنم رو میگین دیگه. حالا استارتر جاسمین هست یا یکی دیگه. بعد من نمیدونم وقتی بحث غسل و این چیزها هست کسی که اعتقاد نداره میاد اون وسط چی بگه. خب این طرف هم از اول تاپیکش معلوم بود میخواد دعوا راه بندازه. شما باید یک جمله میگفتین هر کاری دوست داری بکن. والسلام. ما که مسئول اعمال دیگران نیستیم. ببینید اینها همش حرف الکی میزنن خب قبول نداری نداشته باش به ما چه. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
پس اگه انا مبلغ هستن  چرا ما جلوشون رو نگیریم و از دینمون دفاع نکنیم

تنها کاری که میتونیم بکنیم فاصله گرفتن ازشونه. وگرنه بحث باهاشون واقعا فایده نداره.

صدای قلب نیست. صدای پای توست که در سینه ام می دوی... کافیست کمی خسته شوی؛ کافیست بایستی؛
اگر دینمان را در جیب خود نگه دارین و در تلاش نباشیم به حلقوم دیگران فرو کنیم؛ جنگ نرم و این اراجیف ب ...

جنگ نرم خیلی جدی با تمام قوا در تمام لایه های جامعه در جریانه کسایی هم که رهبریش میکنن کسی نرفته دین تو حلقشون بچپونه اونا فقط نگرانن که دنیای سرمایه مدارشون فرو بریزه نگران منافعشون هستند

جانم فدای آن پیر فرزانه