2777
2789
عنوان

جاسمین

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 63 پست
خب ناخنم رو میگین دیگه. حالا استارتر جاسمین هست یا یکی دیگه. بعد من نمیدونم وقتی بحث غسل و این چیزها ...

نه بابا اون تاپیک نیس تاپیک بود کاربر فرهاد زده بود در مورد معاد و بهشت وجهنم که یه مسیحی اومد گفت که فقط مسیحیت میرن بهشت و بقیه حسابرسی میشن بعد آخرها گفت که من ۲۰ سال مسلمون بودم تازه مسیحی شدم و میگفت مسلمونا داعشن و سر میبرن بعد گفت سنی ها خوبن و میگن شیعه ها کافرن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا اون تاپیک نیس تاپیک بود کاربر فرهاد زده بود در مورد معاد و بهشت وجهنم که یه مسیحی اومد گفت ک ...

آها اصلا نرفتم توش حتی حاضر نشدم بازش کنم. من اصلا توی تاپیکهای بحث مذهبی نمیرم. کلا فقط یه عده میان یقه پاره میکنن . بحثهای الکی. فایده این بحثهای بیخود و توهین و حرص خوردنها چیه. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
نه بابا اون تاپیک نیس تاپیک بود کاربر فرهاد زده بود در مورد معاد و بهشت وجهنم که یه مسیحی اومد گفت ک ...

چقدر حرف مفت زده. والا مسیحیا اینجوری نمیگن. من مسیحی میشناسم اینقدر آدمهای خوبین. من مسلمونی که مسیحی میشه رو اصلا قبول ندارم. اینهایی که میرن مسیحی میشن اکثرا فقط برای آزادی بیشتر میرن وگرنه باور کن یک کدومشون لای انجیل رو باز نکردن که ببینن احکامش چی هست. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

شاید باورت نشه اگه بگم اروپا در لفافه ی «دموکراسی» و حق انتخاب چه جوری داره این جریان رو به ایرانی های مقیم فرو میکنه. واضح تر بگم، ایرانی مسلمان در اروپا دیگه به رسمیت شناخته نمیشه. فکرشو بکن. یعنی ساکنان بزرگترین کشور شیعه نشین جهان.خیلی سیاست کثیفیه، خیلی. 

صدای قلب نیست. صدای پای توست که در سینه ام می دوی... کافیست کمی خسته شوی؛ کافیست بایستی؛
اگر دینمان را در جیب خود نگه دارین و در تلاش نباشیم به حلقوم دیگران فرو کنیم؛ جنگ نرم و این اراجیف ب ...

ثمین 

تو واقعا اون سخنرانی نتانیاهو رو نشنیدی که میگه فیلمهای غیر اخلاقیو کانالهای مورد دار رو برای جوونهای ایران زیاد کنید و اون وقت دیگه لازم‌نیست با ایران بجنگیم چون با فساد جوونهاش خودش نابود میشه ؟؟؟

زبان اصلیش موجوده

و کلیپهای مشابه از سیاستمداران آمرزکایی و انگلیسی

دشمنای ما  خودشون دارن به جنگ نرم اعتراف میکنن و اون وقت یک عده هنوز اینجا باورش ندارن و مسخره می کنن متاسفانه😐😐😐😐

اوووووف

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
هدفش فقط ایجاد جنجال بین خانوما بود وسلام .چند دفعه گف رفتم بخابم بازم انلاین بود  جواب میداد م ...

😂😂😂😂😂😂

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
ثمین  تو واقعا اون سخنرانی نتانیاهو رو نشنیدی که میگه فیلمهای غیر اخلاقیو کانالهای مورد دار رو ...

نگفتم کلا وجود نداره که خواهرم! بخون کامنتو دوباره. 

وجود داره بر منکرش لعنت! ولی خودمونیم که انتخاب میکنیم رومون موثر باشه یا نه.

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

من یه جا گفتم که یکی از شرایط اقامت در آلمان البته پناهندگی ببخشید این هست که طرف مسیحی بشه به من پریدن که همچین چیزی نیست و توی اروپا دین براشون مهم نیست. ولی این واقعیت داره. البته باید قبول کرد که مسلمانها نمیتوانند در اروپا زندگی کنند. یک کشور مسلمان مثل ترکیه با اینکه ظاهرا مسلمان هست هم هرگز نمیتونه عضو اتحادیه اروپا بشه. 

سنی مذهب ها شیعه ها رو کافر نمی دونن

فرقه وهابیت در مذهب سنی در قرن پیش توسط انگلیس پایه گذارق شد برای جنگ‌مذهبی....فقط وهابیها شیعه ها رو کافر می دونن

و از اون طرف فرقه بهاییت هم توسط همون انگلیسیها تو مذهب شیعه پایه گذازی شد برای نابود کردن شیعه از درون متاسفانه

الان هم که شیعه انگلیسی ....برای دامن زدن به دشمنی شیعه علیه سنی 

شیعه یمنی 

و...و..‌‌

اونا از سالها پیش شدید علیه شیعه دارن کار می کنن ولی یک عدهداین طرف هنوز میگن شما توهم تو طئه دارید و جنگ‌نرم رو باور ندارن

من یه جا گفتم که یکی از شرایط اقامت در آلمان البته پناهندگی ببخشید این هست که طرف مسیحی بشه به من پر ...

حقیقت داره این موضوع. متاسفانه تو اون خراب شده زندگی میکنم. 

صدای قلب نیست. صدای پای توست که در سینه ام می دوی... کافیست کمی خسته شوی؛ کافیست بایستی؛

خلاصه بگم که اون خودش فعال سیاسی اونور آبی بود اول طوری حرف زد که من فک کردم همون بغل عیسی مسیح بدنیا اومده که همچین داره خودشو میکشه بعدم گفت من مسلمون بودم و اینا 

حقیقت داره این موضوع. متاسفانه تو اون خراب شده زندگی میکنم. 

خب پس خوبه آفتاب آمد دلیل آفتاب. شما نبودین اونجا که همه مسخره کردن. من متنفرم از اینهایی که خیلی راحت دیگران رو به بیسوادی متهم میکنن. بعد مطمئنم طرف خودش هرگز پاش به دانشگاه نرسیده. البته من سواد رو به شعور میدونم نه فقط تحصیلات دانشگاهی