2777
2789
عنوان

جاسمین

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 63 پست

من نمیگم‌ایران بی اشکاله و غرب خوبی نداره ها

حرفم اینه که دقیقا ما الگوبرداری از نقاط قوت غرب رو رها کردیم و داریم به شدت از نقاط ضعفش الگو برداری می کنیم...با معجزه رسانه های اغواگر

و از اون طرف دقیقا اغلب نقاط ضعف کشور رو نادیده می گیریم و دست گذاشتیم رو نقاط قوت کشور و دنبال نابود کردن اون نقاط قوتیم...باز هم با معجزه رسانه های  غرب گرای اغواگر

مثال میزنم ...مثلا سپاه از نقاط قوت کشور ماست...تو خیلی زمینه ها که کشور در میمونه سپاه وارد عمل میشه‌‌‌الان هم دشمنان و هم متاسفانه با تبلیغات منفی شدید اونها عده ای داخل کشور همت کردن برای نابودی سپاه..که بعد راحت ایران رو نابود و تجزیه کنن

غافل از اینکه اگه خدای ناکرده سپاه نباشه بسیاری از کارهای الانش میوفته بر دوش ارتش و اون‌موقع دشمن باز فشارش رو میذاره روی ارتشمون ...الی آخر

م

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
من نمیگم‌ایران بی اشکاله و غرب خوبی نداره ها حرفم اینه که دقیقا ما الگوبرداری از نقاط قوت غرب رو ...

دقیقا باهات موافقم. سیاست های مداخله گر غرب هم بی تاثیر نیست. جنگ نرم سالهاست ما رو در هم کوبیده و خبر نداریم. به هر کی هم بگی میگه توهم توطئه داری!

اینا هم خوبی زیاد دارن. راستگویی و مسئولیت پذیریشون مثلا. خدمات پزشکی رایگان مثلا. پول تو جیبی و فراوانی کار برای مهاجر... چیزایی که کلا ماها یاد نمیگیریم پیاده کنیم. 

صدای قلب نیست. صدای پای توست که در سینه ام می دوی... کافیست کمی خسته شوی؛ کافیست بایستی؛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستانی که بحث حجاب میکنن. بنده هم با حجاب اجباری مخالفم حقیقتش ولی وقتی شما اسمت رو میذاری مسلمون دیگه باید قوانینش رو هم رعایت کنی. در ضمن این جزو قوانین کشور هم هست که باید رعایت بشه. این دلیل نمیشه که اگر ما از چیزی خوشمون نمیاد بیایم بگیم قبول نداریم. مثال میزنم از کشور ترکیه شاید همه فکر میکنن که بله ترکیه چون حجاب اجباری نیست شخصی که با حجاب هست همیشه با حجابه ولی اینطوری نیست من خودم دوستایی دارم توی ترکیه که خانم مثلا با دختر عمه ش میره کافه با روسری و هدبند و مانتو و شلوار هست بعد وقتی با دوست پسرش میره بیرون با بلوز، شلوار و بدون روسری هست. خب اون که اجبار نداره برای حجاب میتونه کلا همیشه برداره. اون هم خب برای اینکه پیش دوست پسرش جلوه کنه میره حجاب برمیداره دیگه. 

توی غرب مساله رابطه یه چیز کاملا عادیه. رابطه با تجاوز فرق داره در ضمن باید بگم که همون کشورهای غربی هم آمار تجاوزشون بالاست ولی صداش رو در نمیارن. یادمه یه بار یه خانم فرانسوی یه آماری میداد از زنهایی که توی فرانسه کتک میخوردن گفته بود هر 6 ثانیه یک زن کتک میخوره. علتش هم این هست که توی فرانسه مردهاشون اینقدر مشروب مصرف میکنن که از خود بیخود میشن. اونطوری هم که غرب رو خوب نشون میدن نیست. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
غرب بله. اما کشورایی مثل اندونزی و مالزی چطور؟ توی این کشورا سیاست اختیار کاملا جواب داده. و این که ...

منم همینطور عزیزم❤❤❤

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون