2777
2789
عنوان

جاسمین

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 63 پست
نگفتم کلا وجود نداره که خواهرم! بخون کامنتو دوباره.  وجود داره بر منکرش لعنت! ولی خودمونیم که ...

نه عزیز دلم

قدرت رسانه بسیااار قوی هست

گاهی طوری میخوریم‌که خودمون‌هم‌نمی فهمیم‌از کجا خوردیم

ببین همین ب ر ج ا م یک‌نمونه اش هست

در حالیکه برای یک عده مثل من مثل روز روشن بود که داره کلاه گشاد سرمون میره و روز امضای برجام با دیدن روزهای الان عزا گرفته بودیم...ملت ریختل بودن بیرون و از خوشحالی می رقصیدن😐😐😐

اونا شدیییییید کاااار می کنن..و دانسته و حساب شده و علمی

ولی ما نه

حتی مذهبیهامون

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
حقیقت داره این موضوع. متاسفانه تو اون خراب شده زندگی میکنم. 

جددددی😮😮😮😮😮

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیز دلم قدرت رسانه بسیااار قوی هست گاهی طوری میخوریم‌که خودمون‌هم‌نمی فهمیم‌از کجا خوردیم ...

بازم به نظرم خودمونیم که اهمیت داریم. بر همگان آشکاره که صدا و سیمای ایران دروغگویی بیش نیست و اخبار بی بی سی همشون شدیدا جهت داره. باید مطالعه بره بالا. تا با هر پروپوگاندایی جهت گیریمون عوض نشه...

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
خب پس خوبه آفتاب آمد دلیل آفتاب. شما نبودین اونجا که همه مسخره کردن. من متنفرم از اینهایی که خیلی را ...

خب باید خوشحال باشیم که از این اوضاع خبر ندارن. بی آبرویی محضه. فقط هم تو مهاجران ایرانی و اریتره دیده میشه. با درگیری های مذهبی تو اریتره کاری ندارم، اما ما ایرانیا... تا حرف از وطن فروشی میشه همه رگ غیرتمون ورم میکنه. در حالی که در مورد دین، همه صداشون درمیاد که ما خودمون دینمونو انتخاب نکردیم از اول. خب ، وطن رو لابد انتخاب کردیم؟؟؟ این همون وطن فروشیه و حتی بدتر. بماند اینکه پناهنده دیگه «مجبوره». چون راه پیش یا پس براش نیست. با اونی که چاره ای نداره و کیس باید ارائه بده کاری ندارم اما متنفرم از اونایی که تبلیغ  میکنن. و از اونایی که تو کلیسا های ایرانی اروپا به ریش ما میخندن. این تاپیک هم احتمال زیاد میترکه. قصد توهین به کسی رو ندارم. فقط کاش ملت محکم تری بودیم.

صدای قلب نیست. صدای پای توست که در سینه ام می دوی... کافیست کمی خسته شوی؛ کافیست بایستی؛

الان افرادی که علیه دین صحبت میکنن خیلی راحت تر از دیندارها صحبت میکنن بعد میگن آزادی نیست. بحثم الان آزادی نیست که یه عده بپرن به من. من بحثم این هست که چرا افراد ضد دین اینقدر خودشون رو محق میدونن و خیلی راحت به افرادی که از دین دفاع میکنن برچسب بیسوادی و کم شعوری میزنن. چرا اونها میتونن اینقدر گستاخ باشن اما ما باید کلا سکوت کنیم. من شاید از لحاظ اعتقادی با شما هم متفاوت باشم ولی بهر حال دینم رو قبول دارم و این احکام خویش فرمایی که مد اومده رو اصلا قبول ندارم. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
بازم به نظرم خودمونیم که اهمیت داریم. بر همگان آشکاره که صدا و سیمای ایران دروغگویی بیش نیست و اخبار ...

خوب این حرف شما هم داره همون قدرت رسانه رو تایید میکنه

اینطور القا شده که هرررر چیزی که صدا سیما میگه دروغه تا مردم ما اعتماد و تبعیت کنن از رسانه هایی که وابسته به دشمنان کشورمون هستن و از طرف اونا تامین مالی میشن

مثلا اگه این طور نبود چطور میتونستن برجام سراسر ضرر برای ایران و سود برای غرب رو بچپونن به ملت ایران؟...چطوری در حالیکه همه قبول داریم که نوع پوشش زنان حداقل روی نوجوونها و جوونهاب مجرد اثر مخرب داره مد شده میگن حجاب امری شخصیه؟ و ده ها مثال مشابه

من نمیگم صدا سیما بی اشکاله ها...مثلا من چندان دروغی از صدا سیما ندیدم ولی تاخیر و سکوت خبری زیادی داره که یک ضعف هست

از اون طرف کدوم رسانه فارسی مخالف نظام رو سراغ داری که گافهای وحشتناکی نداده باشن؟ 

الان افرادی که علیه دین صحبت میکنن خیلی راحت تر از دیندارها صحبت میکنن بعد میگن آزادی نیست. بحثم الا ...

ادعاشونم میشه که سعه صدر دارن و به دین دارها میپرن که شماها دگم هستید و تحمل ندارید. اگه بیش از پنج دقیقه شد با یه ضد دین صحبت کنیم و کارش به توهین نکشید حاضرم قبول کنم نظرش محترمه! آزادی واژه ی غم انگیزیه وقتی اینجور مثل سلاح به دست میگیرنش و بعد میگن به ما دیندارها که :شمایید که مسلحید!

صدای قلب نیست. صدای پای توست که در سینه ام می دوی... کافیست کمی خسته شوی؛ کافیست بایستی؛
آره. پناهندگی تو شرایط دیگه غیر از تغییر دین نمیدن.

تقریبا قول میدم همین تغییر دین داده ها موقع گرفتاری عجیب بازم حضرت عباس رو صدا میزنند و بهش متوسل میشن!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
آره. پناهندگی تو شرایط دیگه غیر از تغییر دین نمیدن.

تو رو خدا ببین

بعد اینجا چه بتی از غرب می سازن و بخصوص بعضی کاربرای مشخص از آلمان ساختن..و چقدر می زنن تو سر کشور خودمون تو همین موضوعها

تقریبا قول میدم همین تغییر دین داده ها موقع گرفتاری عجیب بازم حضرت عباس رو صدا میزنند و بهش متوسل می ...

😁😁😁😁😁

کاش اینجور باشه!

😁😁😁😁😁 کاش اینجور باشه!

دقیقا... و اون حضرت اونقدر بزرگوازند که جواب میدهند...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خوب این حرف شما هم داره همون قدرت رسانه رو تایید میکنه اینطور القا شده که هرررر چیزی که صدا سیما می ...

من دروغ زیاد دیدم ازشون؛ ۸ سال احمدی نژاد همش دروغ بود.

وی او ای و بی بی سی هم که آتیش بیار معرکه ان.

بحث حجاب نظر شخصیه؛ چون گویا فقط تو ایران بوده که بر جوانان آثار مخرب میذاره و تمام جهان اثر مخربی توش ندیدن( ارجاعتون میدم به مقالات روانشناسی راجع به عادی شدن تا بدونید حرفام تحت تاثیر پروپوگاندا نیست)

ترجیح میدم اخبارو از بی بی سی انگلیسی و تابناک و الف پیگیری کنم؛ حد وسطشون میشه چیزی که واقعا اتفاق افتاده.

جنگ نرم چیزی نیست که ایران در برابرش ساکت بشینه؛ شک نکن سیاست ایران هم کنترل اذهان عمومی به نفع خودشه؛ عین تمام کشورای دیگه.

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
تو رو خدا ببین بعد اینجا چه بتی از غرب می سازن و بخصوص بعضی کاربرای مشخص از آلمان ساختن..و چقدر می ...

دقیقا همون آواز دهل شنیدنه که از دور خوش است. منم به خواب نمیدیدم این قدر سخیف باشه سیاست هاشون. از وقتی اومدم اروپا دیگه معایب سیاسی کشورم اون قدرها ناراحتم نمیکنه که مزایای سیاسی(!) کشورای اینا.