2777
2789
عنوان

جاسمین

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 63 پست
دقیقا همون آواز دهل شنیدنه که از دور خوش است. منم به خواب نمیدیدم این قدر سخیف باشه سیاست هاشون. از ...

مثلا چه سیاستهای سخیفی دارند؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
الان افرادی که علیه دین صحبت میکنن خیلی راحت تر از دیندارها صحبت میکنن بعد میگن آزادی نیست. بحثم الا ...

عزیزم

نمی گم‌همه

ولی تعدادی از افراد ضد دین که این طور رفتار میکنن کاملا آموزش دیده و تشکیلاتی عمل می کنن

و این حمله ها و توهین ها هم یک حربه است برای بیرون راندن و به انزوا کشوندن و ساکت کردن مذهبیها 

برای اینکه اون ضد مذهبیها بتونن کااااملا متکلم وحده باشن و راحت شستشوی مغزی بدن

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم

بالا اساره کرده

مثلا پناهندگی فقط در صورتی میدن که طرف دینش رو عوض کنه و مسیحی بشه

فکر کنید تو ایران ایت رو میگفتن چه واویلایی از طرف ی عده روشنفکر نما میشد

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

همین بحث الان. کلا سطحی و ابله ان از حیث برنامه های سیاسی. منفعت طلب و سو استفاده گر. دموکراسی که براشون از نان شب واجبتره دروغ ابلهانه ایه که هر کی پاشو میذاره اروپا باید باور کنه.

صدای قلب نیست. صدای پای توست که در سینه ام می دوی... کافیست کمی خسته شوی؛ کافیست بایستی؛
عزیزم بالا اساره کرده مثلا پناهندگی فقط در صورتی میدن که طرف دینش رو عوض کنه و مسیحی بشه فکر ک ...

وای فکر کن. همین کار رو اگه یک صدمش تو ایران انجام بشه چه قیامتی میشه. جماعت روشنفکر کفن پوش میریزن تو خیابونا... !

صدای قلب نیست. صدای پای توست که در سینه ام می دوی... کافیست کمی خسته شوی؛ کافیست بایستی؛
همین بحث الان. کلا سطحی و ابله ان از حیث برنامه های سیاسی. منفعت طلب و سو استفاده گر. دموکراسی که بر ...

منفعت طلب رو میپذیرم. اما سطحی و ابله برام عجیبه. اگر دوست داری و حوصله داری بیشتر توضیح بده

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من دروغ زیاد دیدم ازشون؛ ۸ سال احمدی نژاد همش دروغ بود. وی او ای و بی بی سی هم که آتیش بیار معرکه ا ...

حجاب یا هر مسئله ای تا وقتی شخصیه که تو حریم شخصی باشه وقتی انسان پا تو اجتماع گذاشت دیگه شخصی محسوب نمیشه واقعا هر عقل سلیمی میپذیره که پوشش و رفتار نا مناسب چه تاثیراته مخربی داره همه ما مسئولیم در ضمن در عجبم چطور میگید تو کشورای دیگه تاثیر بدی نداشته در حالی که از مقاله و این حرفا هم گذشته آمارهای وحشتناکی توسط خودشون در این زمینه ها منتشر میشه

جانم فدای آن پیر فرزانه
من دروغ زیاد دیدم ازشون؛ ۸ سال احمدی نژاد همش دروغ بود. وی او ای و بی بی سی هم که آتیش بیار معرکه ا ...

۱.نه عزیزم

۸ سال احمدی نژاد خیلیهاش واقعیت بود

احمدی نژاد تو خیلی زمینه ها به طبقه محروم رسید

فکر کن مسکن‌مهر نبود الان تو این‌گرونی اون خانواده ها کلی باید اجاره میداون و خونه به دوش بودن

با همسرم خیلی ایرانگردی می کردیم

کلی جاده های دورافتاده رو مردم‌محلی میگفتن احمدی نژاد ساخته 

و....و....

ولی خوب حماقت و دورو بریهای ناباب کار خودشون رو کرون و اون شد مثل گاو نه من شیر

۲. در مورد حجاب آمار تجاوز و آزار جنسی و سقط نوجوانان و حتی در کمال تعجب خودارضایی و اخیرا هم هم جنس بازی تو غرب خییییلی بالاست...نمی گم‌تو ایران نیست ها...ولی اونجا دیگه چرا بالاست؟

۳. در مورد رسانه ها تو این ۳ تا مشترکیم 😀😀 البته من ی سایت بسیار اون وری و یک سایت بسیار این وری و هم دنبال میکنم😊😊

خیلی چیزها دست آدم‌میاد

۴. باه بااخره بدون شک ایران هم دنبال کنترل افکار عمومی هست ولی  متاسفانه مثل خیلی علوم و فنون دیگه که غرب توش سطح  بسیاااار بالاتری داره تو کنترل افکار عمومی هم سطح علم و سرمایه و نیروهاش  بسیار  بالاست و خیییلی کارآمدتر عمل میکنه

حجاب یا هر مسئله ای تا وقتی شخصیه که تو حریم شخصی باشه وقتی انسان پا تو اجتماع گذاشت دیگه شخصی محسوب ...

بله

این مد جدید که برخلاف تمام ادله و شواهد میگن حجاب امری شخصیه دقیقا یک تاثیر قوی رسانه رو نشون میده

جالبه در برابر دلیلهایی که میاری اغلب جوابی ندارن اکثرا مودبهاشون سکوت می کنن و بی ادبهاشون فقط مسخره بازی و فحش و توهین به خودت و همسر و پدر و مادر و خواهر و برادر ودین و ....میدن و میرن

۱.نه عزیزم ۸ سال احمدی نژاد خیلیهاش واقعیت بود احمدی نژاد تو خیلی زمینه ها به طبقه محروم رسید فکر ...

غرب بله. اما کشورایی مثل اندونزی و مالزی چطور؟ توی این کشورا سیاست اختیار کاملا جواب داده.

و این که من آمار و ارقام احمدی نژاد رو باور نکردم هیچوقت و نمیکنم. واقعا رسانه ی ملی رو قبول ندارم.تماما سانسوره.

خوش حال شدم از هم صحبتی باهات عزیز دل ❤❤❤

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
منفعت طلب رو میپذیرم. اما سطحی و ابله برام عجیبه. اگر دوست داری و حوصله داری بیشتر توضیح بده

شاید عجیب باشه اما مثال میزنم: احزاب سیاسی تو انتخابات آزادی دارن و اونم چه آزادی ای! یه حزب پوپولیستی نژادپرست تو آلمان همین اخیرا کلی (بیشتر از حقش) رای آورده بود. تبلیغاتش شرم آور بود. یا اینکه مثلا میگن : ممنوعه برای مهاجرا که گروهک(!) تشکیل بدن. خودشون همه جور گروهکی دارن. تظاهرات بدون اجازه پلیس ممنوعه. دانستن تاریخ جهت داده شده و قوانین کشور ضروریه وگرنه خبری از اقامت دایم نیست. کلا انتظار عروسک خیمه شب بازی دارن از مهاجر. تو مدرسه هاشونم به اسم دموکراسی همه چی به خورد بچه های مهاجرا میدن. وای اون وقت به روزی که کسی تو مدرسه بخواد بچه شو با حجاب بفرسته یا اسلامگرایی رو تبلیغ کنه. اگه میگم در سطح میپرن ، برای تبلیغات غالب ضد فرهنگیه که جایگزین فرهنگ میشه. این موضوع البته جریاناتش تو کشور ما هم اومده. نمونه ش فیلمای صد من یه غاز و سلبریتی های سالهای اخیر.

حجاب یا هر مسئله ای تا وقتی شخصیه که تو حریم شخصی باشه وقتی انسان پا تو اجتماع گذاشت دیگه شخصی محسوب ...

من ارجاعتون دادم به مقاله راجع به یه اصل علمی. نمونه ی زنده هم آمار کشوری مثل مالزیه؛ کا با فرهنگ اسلامی پوشش اختیاری داره. 

همونطور که خودتون به عینه دارید میبینید اجبار حجاب خیلی بیشتر از این که بی حجابا رو اذیت کنه داره حجاب و دین و متدین ها رو تخریب میکنه و اونارو منفور میکنه. 

کسی قصد نداره با بیکینی توی ادارات ظاهر شه؛ قطعا بدون حجاب اجباری هم هرجا عرف خودش رو خواهد داشت؛ ولی اینو نمیتونید منکر شید که اجبار همیشه و همه جا تاثیر عکس داره.

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
شاید عجیب باشه اما مثال میزنم: احزاب سیاسی تو انتخابات آزادی دارن و اونم چه آزادی ای! یه حزب پوپولیس ...

متشکرم