fzloa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 5491 عنوان خیلی بده خودت بتونی پول جورکنی بری سفرخارج ولی 100 بازدید | 10 پست شوهرت نه وتو پای اون بسوزی،چون اگه روکنی پول داری بدبخت میشی،من عاشق سفرم ولی شوهرم آدم نفهمیه،کاش یه روزمنم بتونم جاهایی که میخواموبرم،کاش ازدواج نمیکردم بامردیکه تامیگی باباچشمت ابرویه دعواراه میندازه ومنع میکنه ازهمه چیز میکاپ آرتیست مشهد_mua 1404/08/11 | 02:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mibuxyxfxz عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 1372 حالا یبار ب خاطر دل خودت خرجشو بده برو اسم کاربری همینطوری ثبت شده
fzloa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 5491 حالا یبار ب خاطر دل خودت خرجشو بده برو آره که بعدبه اسم اون تموم بشهبگن فلانی زنشوبرده فلان جاکی باورش میشه من خرج رودادمتازه گاهی به سرم میزنه بگم توخرج خودتوبده من خرج خودمولی بازحرصم میگیرهخواهرام میگن نه بزاراگه خودش برد که برد میکاپ آرتیست مشهد_mua
fzloa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 5491 کاری نداره دهنشو سرویس کن و طلاق بگیر و برو دنیا رو بگرد الان کردم وخونه پدریممدنبال ماشین میگردم و...که اولین کارماشین بخرم وبعدم شاغلم حقوق دارم،مهریمم ازش میگیرم وتمامولی خب ازدواجدوممه حرف حدیث زیادمیشهبایدبرگردم زندگی کنم بااین مرد بی عاطفه وخودشیفته میکاپ آرتیست مشهد_mua
ایسی25 عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 551 الان کردم وخونه پدریممدنبال ماشین میگردم و...که اولین کارماشین بخرم وبعدم شاغلم حقوق دارم،مهریمم ازش ... اول گفتی جدا شدم خوشحال شدم گفتن احسنت بهترین کارو کردی آخه مردی که همش دنبال مغلطه باشه به درد زندگی کردننمیخوره اونم بی پولم باشه
مهربون1366 عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 2274 الان کردم وخونه پدریممدنبال ماشین میگردم و...که اولین کارماشین بخرم وبعدم شاغلم حقوق دارم،مهریمم ازش ... اخی
fzloa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 5491 اول گفتی جدا شدم خوشحال شدم گفتن احسنت بهترین کارو کردی آخه مردی که همش دنبال مغلطه باشه به درد زندگ ... نه شوهراولم جداشدم میکاپ آرتیست مشهد_mua
fzloa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 5491 ایشالا خیره ولی پولتو رو نکن براهمین دیگهخواهرامم همینومیگنولی حیف من دیگه هیچوقت۲۵ ساله نمیشم....مامانمم ازاینایی نبود بزازه تومجردی برماگه میرفتم الان رودلم نمیبود میکاپ آرتیست مشهد_mua
ایسی25 عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 551 براهمین دیگهخواهرامم همینومیگنولی حیف من دیگه هیچوقت۲۵ ساله نمیشم....مامانمم ازاینایی نبود بزازه توم ... نه میری ایشالا نا امید نشو واسه مسافرت که کاری نداره ولی واسه اقامت یه کمسخته اگه کسی رو اونور نداشته باشی که از اقوامنزدیک باشه