2777
2789
عنوان

توروخدا خانمای تازه زایمان کرده ی" طبیعی "بیان تکلیف منو روشن کنن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 144 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشین دور شده ولی روز مامارو بهت تبریک میگم بخیه هم جزو حیطه کاری شماس ؟ 

ممنونم عزیزم  نه گلم این کار بر عهده متخصص زایمان هستش ولی خب در صورت نبود پزشک شیفت وظیفه ماما بخش

😌 برای به قطر رفتنم اجماعا رو به قبله  دعا کنیددر صورتی که مخالفی با نظر من منو ریپلای نکن گلم 😀
ممنونم عزیزم  نه گلم این کار بر عهده متخصص زایمان هستش ولی خب در صورت نبود پزشک شیفت وظیف ...

اره منم شنیده بودم

ولی خوب خانما از نظر رونی با ماما راحت ترن

بلاخره چند هفته باهاش بودن

ماما بخش ؟ اگه ماما خصوصی باشه بازم ماما بخش میاد؟

نه دیگه اگه خصوصی باشه خود ماما خصوصی میاد پزشکا واقعا فقط پول اون عمل رو میگیرن و هیچ تعهدی نسبت به کارشون ندارن ما برامون پیش اومده که خانوم یکسال تحت نظر پزشک بوده هر ماه دوبار پول ویزیتشو میداده کلی پول اضافه بهش داده روز زایمان دکتر برا خودش رفته خارج اون بنده خدا دردش گرفته بود بشدت یه وضعی داشت آدم دلش کباب میشد براش و جالب اینجاست  تو اون حالش خیلی اصرار داشت دکتر خودش بیاد ما کلی وقت معطل شدیم که دکتر جواب بده آخرشم گفت نمیام و خودمون براش انجام دادیم همه زایمان بر عهده ماما هستش و فقط به اسم اونا تموم میشه جالب اینجاست زایمان به اسم اون دکتر ثبت شده بود و پولشو ریختن به حسابش از طرف بیمارستان حرومش واقعا

😌 برای به قطر رفتنم اجماعا رو به قبله  دعا کنیددر صورتی که مخالفی با نظر من منو ریپلای نکن گلم 😀
 نه دیگه اگه خصوصی باشه خود ماما خصوصی میاد پزشکا واقعا فقط پول اون عمل رو میگیرن و هیچ تعهدی ...

وای چ خوب ی ماما اینجاست

عزیزم من همین چن دقیقه پیش تاپیک زدم در مورد مامای خصوصی...

میگم بخیه ها رو مامای خصوصی مون میزنه دیگه؟

وای چ خوب ی ماما اینجاست عزیزم من همین چن دقیقه پیش تاپیک زدم در مورد مامای خصوصی... میگم بخیه ها ...

بله اگه پارگی  سطح 1 و دو باشه موردی نداره مامای خصوصی بخیشو میزنه 

من الانشم گاهی وقتا شقاق مقعد دارم. خیلی میترسم ک اگر بنا ب طبیعی باشه

با دکترت مشورت کن بگو نمیتونم مشکل قلبی دارم برات سزارین بنویسه😉