2777
2789

میشه از تجربیات بچه داریتون بگید؟ 

از دوران نوزادی تااا شش هفت سالگی که میرن مدرسه... 

چه اشتباهاتی یا چه کار مفیدی انجام دادید 

که بعد پشیمون یا خوشحال شدید و به دردتون خورد!؟

(( می‌خوام باردار شم با اطلاعات کامل ))

کاربر قدیمی هستم

کتاب مادرکافی رو بخون

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

از اقدام بخوام بگم تا قبل از سی سالگی پرونده بچه دار شدن رو می بستم و به فاصله سه سال برای بچه های دوم سوم در نظر می گرفتم من دیر اقدام کردم و فاصله زیاد انداختم پشیمونم دوره بارداری خوب بود هرچند که کمر درد و درد معده و پا درد و....خیلی چیزهای دیگه پیش میاد طبیعیه شیردهی بسیار سختی داشتم و اشتباهم آشنا کردن زودهنگام بچه ام با شیشه شیر بود شما حواست باشه در کل به نظر من بارداری و بچه داری در سنین پائین خیلی بهتره  

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزای اول شیردهی صبر و تحملتو ببر بالا 

تا جاییکه میتونی بدوش سریعتر شیرت بیاد 

اگر بچه نگرفت از رابط شیردهی استفاده کن تا عادت کنه 

حواستم ب خورد و خوراکت باشه 

کیسه آبگرم همیشه در دسترس داشته باش بیقراری کرد بذار پشتش بهش آرامش میده بچه خوابید خودتم سعی کن بخوابی 

خواب کافی تو شیردهی مهمه 

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
از اقدام بخوام بگم تا قبل از سی سالگی پرونده بچه دار شدن رو می بستم و به فاصله سه سال برای بچه های د ...

عزیزم از چه لحاظ پشیمونی که فاصله سنی بچهات زیاده؟ چ بدبهایی داره؟؟

( من بخاطر محل کار شوهرم یک شهر دیگه ایم... شهر غریب زندگی میکنم اینجا هیچکسو ندارم فک کنم یکی که بیارم تا بزرگ نشه نمیتونم اقدام کنم دوباره )

کاربر قدیمی هستم

از بچه داری هم تا می تونی دیر با رسانه و گوشی و تلویزیون آشناش کن تا می تونی باهاش بازی کن یا فکر هم بازی باش براش یا تو فامیل یا حالا خودت براش زود آبجی داداش بیار تغذیه اش هم از اول با غذاهای سالم آشناش کن و عادتش بده چون بعد تغییر عادت غذایی سخت تر از اون که فکر کنی

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!
از بچه داری هم تا می تونی دیر با رسانه و گوشی و تلویزیون آشناش کن تا می تونی باهاش بازی کن یا فکر هم ...

عزیزم من بخاطر محل کار شوهرم یک شهر دیگه ایم... شهر غریب زندگی میکنم اینجا هیچکسو ندارم فک کنم یکی که بیارم تا بزرگ نشه نمیتونم اقدام کنم دوباره )

کاربر قدیمی هستم

از اقدام بخوام بگم تا قبل از سی سالگی پرونده بچه دار شدن رو می بستم و به فاصله سه سال برای بچه های د ...

چرا اشتباهتون زود اشنا کردن باشیشه شیر بوده چیشده مگه شیرخودتونو نخورد؟

ازاینور میگین قبل ۳۰ خوب نیس بچه دار شدن بعد گفتین قبل ۳۰ خوبه بچه دارشدن راحتتره تا بعدش

واینکه شیردهی چرا سخته من الان تودوره شیردهی ام بچم دوماهشه چیکارکنم گیج شده شیرخشکیه دراصل شیرم کمه ولی جیغ میزنه جدیدا  شیشه نمیگیره درست.. شیرخودمم کمه رشد نمیکنه اینجوری

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من که هنوز دومی مو نیاوردم و الان چون سخت تر شده میگم کاش زودتر می آوردم

چی سخت شده

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

عزیزم تغذیه چی بخورم

ببین تا جاییکه میتونی چیزای نفاخ نخور حبوبات و سبزی روزای اول هم خودتو اذیت میکنه هم بچه رو 

آب هویج آب سیب خیلی خوبه شیرتو زیاد میکنه 

روزای اول گرمیجات زیاد نخور ک بچه زردی نگیره 

اگر سزارین شدی کمپوت گلابی و آناناس برات خیلی خوبه

❌️لایکم نکنید لطفا❌️