تازه معاینه هم نکردن .گفتم ببینم لگنم خوبه برا طبیعی یا نه گفت اگرم مناسب نباشه هم باید طبیعی بیاری اگ تو طول زایمان طولانی شد و نتوستی اونوقت باید سز شی😑😕😑
من بخیه هام خیلی زیاد بود و گلاب به روتون فقط دستشویی فکر می کردم که داره بخیه هام پاره میشه.... واسه همین نگه میداشتم دستشوییمو و وضع بدتر شد... و هر دفعه با ترس و به کمک شیاف هایی که ضد یبوست بود با گریه می رفتم دستشویی.... و به خاطر اینا بخیه هام هم عفونت کرد و....
براینکه زایمان طبیعی کل ارگانهای بدن رو بهم میریزه من خودم یه خانمی رو زایمان وردم طفلک ایست قلبی کرد مرد از درد و فشار هر کسی تواناییشو نداره ممکنه حتی انفارکتوس هم رخ بده
😌 برای به قطر رفتنم اجماعا رو به قبله دعا کنیددر صورتی که مخالفی با نظر من منو ریپلای نکن گلم 😀
اینجا باردار زیادن خودتونم میدونین این حرفارو هم نزنین ترس دارن بازم بهشون استرس الکی وارد نکنین بزا ...
ربطی نداره گلم هر بارداری مطمئنا یک پزشک شخصی خودشو داره که وضعیب قلب و لگن و دستگاه تناسلیشونو چک کرده و در صورت لزوم براشون سزارین مینویسن الان دیگه مردم ماشالله خودشون از ماها بهتر میدونن چی به صلاحشون و چی به ضرر 😊شماهم اگه باردارین یا قصد بارداری دارین همه جوانب رو از پزشک معالجتون بپرسین و من الله توفیق
😌 برای به قطر رفتنم اجماعا رو به قبله دعا کنیددر صورتی که مخالفی با نظر من منو ریپلای نکن گلم 😀